440 TL'ye Hogwarts Legacy alınır mı?

Alınır. Grafikler ve aksiyonu çok güzel, süpürge ile uçmak harika. Büyü yetersiz ve görevler biraz sade ve Online oyun tarzı ama yine de beğendim görevleri. Harry Potter evrenini filmleri seversen ayrıca tavsiye ederim. Hogwarts'ı çok güzel modellemişler.
Ayrıca slytherin bölümünün bazı görevleri var, onlar daha çok zevkliydi.

Tamamen kişiye bağlı. Ben de tersine bütün yan görevleri yaptım. Özellikle uçma görevleri var onları yaptım.

Peki ileride daha düşük olur mu? Buradan kastım önümüzdeki 3 5 ay değil 1 2 yıla veya daha uzun sürede bir düşüş gerçekleşir mi sizce yoksa her halükarda şu an en iyi fiyatta mı? Aynı paraya hatta daha ucuza God of War var ama onu 3 4 kez izleyince alasım gelmiyor. Bir de oyunda bulmaca işi çok fazla mı ben bir yerden sonra o işlerden sıkılıyorumda.
Hikayesi oyunun en büyük kusuru, atmosfer ve büyü mekanikleri ise bence harika. Özellikle evrene biraz ilginiz varsa ayıla bayıla oynarsınız. Bu paraya alınır.
Yaklaşık 15-20 saat. Ana hikaye bitince bırakmıştım.

Peki ileride daha düşük olur mu? Buradan kastım önümüzdeki 3 5 ay değil 1 2 yıla veya daha uzun sürede bir düşüş gerçekleşir mi sizce yoksa her halükarda şu an en iyi fiyatta mı? Aynı paraya hatta daha ucuza God of War var ama onu 3 4 kez izleyince alasım gelmiyor. Bir de oyunda bulmaca işi çok fazla mı ben bir yerden sonra o işlerden sıkılıyorumda.

Mesela geçmişteki oyun inceleme videolarına bakıyorum 3 yıl önce 300 TL'ye değer mi deedikleri bazı oyunlar şu an 50 TL hem kur farkını hem para farkını düşününce aslında acelemiz yoksa çok saplamasyon oluyor gibime geliyor.

Son düzenleme:

Steam de uzun vadede olacağını sanmıyorum. Bence Epic de ki fiyatı 440 lira gayet iyi fiyat. 2024 den önce çıkan oyunlar ortalama bu fiyata satılıyor.
Videolara bak istersen beğenirsen alırsın.

Mesela geçmişteki oyun inceleme videolarına bakıyorum 3 yıl önce 300 TL'ye değer mi deedikleri bazı oyunlar şu an 50 TL hem kur farkını hem para farkını düşününce aslında acelemiz yoksa çok saplamasyon oluyor gibime geliyor.

AAA oyunlarda çok büyük indirim olmaz. Tersine dolar yükseldikçe Epic ve Xbox oyun fiyatlarını yükseltiyor. RDR 1 mesela.

Steam de uzun vadede olacağını sanmıyorum. Bence Epic de ki fiyatı 440 lira gayet iyi fiyat. 2024'ten önce çıkan oyunlar ortalama bu fiyata satılıyor.
Videolara bak istersen beğenirsen alırsın.

AAA oyunlarda çok büyük indirim olmaz. Tersine dolar yükseldikçe Epic ve Xbox oyun fiyatlarını yükseltiyor. RDR 1 mesela.

Peki sizce Dying Light 2 mi hogwards mı? Dyingn light şu an bana 280'e gelir eğer hogwards ı iade edersem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı