Ya Allah Allah.
Hiçbir şeyi okumadan yorum yapıyorsun yine.
2 Farklı model karşılaştırıyorsun. Pulse modellerinin linkini attım sana. 100 TL fark var arada. Neden anlamak istemiyorsun da hala diretiyorsun ya? Tüm detaylarıyla açıklıyorum hala kesik kesik cevaplarla kendini avutuyorsun.
RX 580 Armor soğutması pek kaliteli değil. Öte yandan PowerColor gayet iyi bir model.
İki kartın da Pulse modelini ele aldım ve 100 TL fark çıktı araya. Ne yazık ki sana laf anlatamadığımızdan ve okumaya erinip sadece 1 tane video izleyip yorum yaptığından bir sonuca varamıyoruz. Git şu alıntıladığın mesajı bir oku Allah aşkına ya.
Birini ucuz model, birisini pahalı model seçmeyle olmuyor.
SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Al, seninki Armor olsun. 150 TL fark var bu sefer de. Yine değer, yine değer. Uzatma artık, bilgin yok, okumuyorsun.
Haklı değilsin. Anla şunu artık ya anla ya anla, anla, anla, anla, anla.
Kabul et şunu 2 tane FPS karşılaştırma videosu izlemişsin, FPS'ler aynı çıkmış ve 150 lira farka demez diyorsun. Kabul et, kabul et, kabul et. Hiçbir detaya inmiyorsun, anla şunu artık. Oku, oku, oku! Ne kadar laftan anlamaz bir insansın ya. Okumak bu kadar mı zor arkadaş ya.