4400 TL sistem toplama

Teşekkürler. De ayrı.

En azından bilmediğimiz konularda bilmiş gibi konuşmuyoruz. :) egomla mutluyum bu konuda.

Kendi fikrini söylemek bilgisizlik mi oluyor bence aradaki fiyat farkına değmez benim tercihim RX580'den yana olur.
Teşekkürler. De ayrı.

En azından bilmediğimiz konularda bilmiş gibi konuşmuyoruz. :) egomla mutluyum bu konuda.

1590769085042.png

Benim bildiğim: Emin değilim ama olabilir demek.
Bence: İnsanın kendi fikri.

Fikir değil, sen daha iyi olduğunu savunup duruyorsun.

Aradaki fiyat farkına değmediğine emin misin? Saydım, yine sayıyorum.

5500 XT:

GDDR6 bellekler.
7 nm üretim teknolojisi.
Düşük güç tüketimi (TDP)
580'e göre ufak da olsa daha düşük sıcaklık. (ortalama 5-6 derece)
Yeni mimari.

Fiyat farkına bakıyoruz:

(İkisi de Pulse model)

RX580: https://www.hepsiburada.com/sapphir...GM1SCTpkDlN-JJ9PCV6yBZmJZp77yHjRoCwJMQAvD_BwE

5500 XT: SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

100 TL fark var arada. 100 lira için neden eski, yukarıda saydığım özelliklerden mahrum bir kart alsın?
Neden yani? Neden? FPS testine baktın bazı oyunlarda geçti diye neden 580 alsın?

Al madem izle, kim kimi geçiyormuş:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgin olmadan önerdiğini de böylece kanıtlamış olalım.

İki kartın da performansı aynı sayılır, 3-5 FPS anca oynuyor. AC oyununda 10 FPS fark atan da 5500 XT.

Senin tek derdin FPS. Aynı FPS'yi veriyor, neden 100 lira fazla versin? Yukarıda yazdığım hiçbir şeyi okumuyorsun çünkü. Yukarıda yazdıklarım 100 lira fazla vermeye değiyor. Araştırmıyorsun, sadece 1 tane FPS videosu izliyorsun ve yorum yapıyorsun. Defalarca mı anlatmak lazım, yapma.

Fikir değil, sen daha iyi olduğunu savunup duruyorsun.

Aradaki fiyat farkına değmediğine emin misin? Saydım, yine sayıyorum.

5500 XT:

GDDR6 bellekler.
7 Nm üretim teknolojisi.
Düşük güç tüketimi (TDP)
580'e göre ufak da olsa daha düşük sıcaklık. (Ortalama 5-6 derece)
Yeni mimari.

Fiyat farkına bakıyoruz:

(Ikisi de Pulse model)

RX580: https://www.hepsiburada.com/sapphir...GM1SCTpkDlN-JJ9PCV6yBZmJZp77yHjRoCwJMQAvD_BwE

5500 XT: SAPPHIRE RADEON™ RX 5500 XT PULSE GDDR6 8GB 128Bit AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

100 TL fark var arada. 100 lira için neden eski, yukarıda saydığım özelliklerden mahrum bir kart alsın?
Neden yani? Neden? FPS testine baktın bazı oyunlarda geçti diye neden 580 alsın?

Al madem izle, kim kimi geçiyormuş:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgin olmadan önerdiğini de böylece kanıtlamış olalım.

İki kartın da performansı aynı sayılır, 3-5 FPS anca oynuyor. AC oyununda 10 FPS fark atan da 5500 XT.

Senin tek derdin FPS. Aynı FPS'yi veriyor, neden 100 lira fazla versin? Yukarıda yazdığım hiçbir şeyi okumuyorsun çünkü.

1590770169886.png

1590770244573.png

Dosya Ekleri

• 1590769853984.png
    1590769853984.png
    733 bayt · Görüntüleme: 30
Ya Allah Allah.

Hiçbir şeyi okumadan yorum yapıyorsun yine.

2 farklı model karşılaştırıyorsun. Pulse modellerinin linkini attım sana. 100 TL fark var arada. Neden anlamak istemiyorsun da hala diretiyorsun ya? Tüm detaylarıyla açıklıyorum hala kesik kesik cevaplarla kendini avutuyorsun.

RX 580 Armor soğutması pek kaliteli değil. Öte yandan PowerColor gayet iyi bir model.

İki kartın da Pulse modelini ele aldım ve 100 TL fark çıktı araya. Ne yazık ki sana laf anlatamadığımızdan ve okumaya erinip sadece 1 tane video izleyip yorum yaptığından bir sonuca varamıyoruz. Git şu alıntıladığın mesajı bir oku Allah aşkına ya.

Birini ucuz model, birisini pahalı model seçmeyle olmuyor.

Al, seninki Armor olsun. 150 TL fark var bu sefer de. Yine değer, yine değer. Uzatma artık, bilgin yok, okumuyorsun.

Haklı değilsin. Anla şunu artık ya anla ya anla, anla, anla, anla, anla.

Kabul et şunu 2 tane FPS karşılaştırma videosu izlemişsin, FPS'ler aynı çıkmış ve 150 lira farka demez diyorsun. Kabul et, kabul et, kabul et. Hiçbir detaya inmiyorsun, anla şunu artık. Oku, oku, oku! Ne kadar laftan anlamaz bir insansın ya. Okumak bu kadar mı zor arkadaş ya.

Ne konuymuş arkadaş 😅
Ne kadar detaylı anlatsam da kanıtlasam da okumayıp anlamak istemiyor arkadaş, yapacak bir şey yok.

Youtube'ta 2 tane test videosu izlemiş iki kart arasında 3-5 FPS anca var ve çoğunluk olarak da 5500 XT önde. Zaten teknik detay olarak her türlü yok ediyor ama arkadaşın keyfi 580 önermek istediği için 580 öneriyor.

Sonra da gelip birisini Powercolor seçip birisini MSI Armor seçerek karşılaştırma yapıyor, arada 500 TL fiyat farkı var diyor. Komedi.

Ya Allah Allah.

Hiçbir şeyi okumadan yorum yapıyorsun yine.

2 Farklı model karşılaştırıyorsun. Pulse modellerinin linkini attım sana. 100 TL fark var arada. Neden anlamak istemiyorsun da hala diretiyorsun ya? Tüm detaylarıyla açıklıyorum hala kesik kesik cevaplarla kendini avutuyorsun.

RX 580 Armor soğutması pek kaliteli değil. Öte yandan PowerColor gayet iyi bir model.

İki kartın da Pulse modelini ele aldım ve 100 TL fark çıktı araya. Ne yazık ki sana laf anlatamadığımızdan ve okumaya erinip sadece 1 tane video izleyip yorum yaptığından bir sonuca varamıyoruz. Git şu alıntıladığın mesajı bir oku Allah aşkına ya.

Birini ucuz model, birisini pahalı model seçmeyle olmuyor.

Al, seninki Armor olsun. 150 TL fark var bu sefer de. Yine değer, yine değer. Uzatma artık, bilgin yok, okumuyorsun.

Haklı değilsin. Anla şunu artık ya anla ya anla, anla, anla, anla, anla.

Kabul et şunu 2 tane FPS karşılaştırma videosu izlemişsin, FPS'ler aynı çıkmış ve 150 lira farka demez diyorsun. Kabul et, kabul et, kabul et. Hiçbir detaya inmiyorsun, anla şunu artık. Oku, oku, oku! Ne kadar laftan anlamaz bir insansın ya. Okumak bu kadar mı zor arkadaş ya.

Ben direkt internete yazdığımda çıkan fiyatları bakıp demiştim 500 TL farkı bu resimleri atmamın nedeni ben bunlara bakarak söyledim dedim o an hızlıca fiyata bakmak için yapmıştım ikisi aynı model sandım :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı