4400 TL'ye ikinci el i5 6600 ve GTX 1060 sistem alınır mı?

SP-XeoN

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
3 günlük araştırmadan sonra bu bilgisayarda karar kıldım, daha iyisini bulamadım bu fiyata. Maksimum 4.500 TL bütçem vardı, bu monitöre aslında pek gerek yok GTX 1060'a. GTX 1070 şart ama başka bilgisayar bulamayınca zorunda kaldım diyelim. 250 GB SSD dahil içine ekipmanlarda dahilmiş. Gerçekten işime yarayabilir. Klavyeden emin olmasam da mouse pad, kulaklık, mouse gerçekten kaliteli. Bir de size sormak istedim almalı mıyım diye. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 günlük araştırmadan sonra bu bilgisayarda karar kıldım, daha iyisini bulamadım bu fiyata. Maksimum 4.500 TL bütçem vardı, bu monitöre aslında pek gerek yok GTX 1060'a. GTX 1070 şart ama başka bilgisayar bulamayınca zorunda kaldım diyelim. 250 GB SSD dahil içine ekipmanlarda dahilmiş. Gerçekten işime yarayabilir. Klavyeden emin olmasam da mouse pad, kulaklık, mouse gerçekten kaliteli. Bir de size sormak istedim almalı mıyım diye. Şimdiden teşekkürler.
Her şey dahil bir sistem ise oldukça iyiymiş. Alınabilir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı