4400 TL'ye Realme 7 Pro alınır mı?

Come on Muco

Hectopat
Teknosa'dan 5.5 civarına SE2 alacağım ancak bütçe düşsem 7 Pro nasıldır? 4K küsura 720Gli cihaz pek iyi gelmiyor. Oyunsuz deneyimim olacak. 720gli alsam bile sosyal medyayı yavaşlamadan kaç sene götürür? Artık son telefon karşılaştırmam SE'yi almak üzereyken sorayım istedim arkadaşlar.

Teknosa'da M51 yok ve sosyal medya amacım derken sadece Instagram var o da günlük kullanım için yarım saat oluyor. 1-2 saat YouTube 2 saat WhatsApp ve kitap okumak için kullanıyorum 2 saat de Google kullanımım var. 4 yıllık kullanımım oluyor performans kaybı olmaması 1.önceliğim. Bu kullanım da pil de yetiyor SE için. Video ve fotoğraf çekiminde anı oluşturmak için SE yine çok iyi bir seçenek ancak tasarım olarak artık eski kafam o yüzden karıştı.

Realme 7 Pro'nun kamerasından SE kadar güzel fotoğraflar elde edemezsiniz. Ancak diğer tüm hepsi için SE eksi ve 7 pro artı. Realme 7'yi minimum 4-5 sene rahat kullanırsınız diye düşünüyorum, eğer ömrü kafanızı karıştırıyorsa.

Realme 7 Pro 4400 TL'ye alınmaz. Turkcell'de 3700 TL'den satılıyor. Ona bir göz at.

Bu nasıl bir cihazdır? Genellikle kullanıcı yorumları nasıl biliyor musunuz?
S10 Lite iyi de Note 10 Lite için aynı şeyi söyleyemem. Farkları kalem ve işlemci yalnızca. Note'un kalemden artısı varken S'in işlemciden yana. SD 855, Exynos 9810'dan çok daha üstün bir işlemci. Eğer performans gibi bir önceliğiniz yoksa alınır ama bu fiyata çıkmasının tek sebebi de Note adı. Hak ettiğini düşünmüyorum.

Hocam 4-5 yıl bence iPhone daha rahat götürür.(bataryayı saymaz isek).

Hocam Realme 7 Pro'yu forumda en çok öneren kişilerdenim ve 4000 verip 720Gli cihaz alınmaz.
Kasmadan en rahat iPhone cihazlar götürür. Kullandığım iPhone cihazlar 3-4 yıl geçmesine rağmen sanki 2 aylıkmış gibi çalışıyordu ama iPhone SE 2020'nin bataryası ve ekranı göz korkutuyor. Bataryası yene çok çok düşük olmaz (ekranı küçük, işlemcisi çok çok bir güç tüketmiyor birçok etken falan işte. Düşük olur ama sandığınız kadar değil) ama ekranı ve tasarımı birazcık sinir bozucu. Sıkıntı etmezseniz en iyi tercih olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…