4400 TL'ye Realme 7 Pro alınır mı?

@Gökkayahan S10 Lite dediğiniz cihaz 5.500-6000 civarına satılıyor yalnız. Karşılaştırmanıza fiyat farkını da eklemeniz gerek.

Konu sahibin sunduğu fiyatlarda tutarsızlık var, sanırım o da Teknosa'dan alacak olmasından kaynaklanıyor.

Biliyorum hocam öyle yerler genellikle 400-500 daha fazla satar. Üzücü bir durum sanırım internetten almayacaklar. Üzücü olmasının sebebi şu ben 2500'e Note 9S aldığım zamanlarda Teknosa 3300'e satıyordu.

@Gökkayahan S10 Lite dediğiniz cihaz 5.500-6000 civarına satılıyor yalnız. Karşılaştırmanıza fiyat farkını da eklemeniz gerek.
S10 Lite alması gerektiğini söylemedim hocam. Note 10 Lite'ı anlatabilmek için ona da ihtiyaç duydum, fiyatını hak etmediğini belirtmek için. Aslında her ikisi de hak etmiyor o fiyatları.
Ben 2500'e Note 9S aldığım zamanlarda Teknosa 3300'e satıyordu.
Bu telefonu önereceğinizi düşünmüyorum hocam. Siz neden aldınız?

Çok teşekkür ederim. Gayet iyi oldu.

Hocam önermiyorum, benim alma sebebim ise şu anda "bir an önce oraya bakmayı kesin" dediğim epey sitesi.
Önce inceleme kanallarına baktım. Sonra epeydeki yorumlara. Sonra ekşi sözlükteki yorumlara. Sonra AnTuTu puanına. Yani şu anda yapmayın pişman olursunuz dediğim her şeyi yaparak aldım. Bunu almasam GM20 Pro'yu alacaktım size öyle deyim.

Epey, kaba saba bir karşılaştırma ve fiyatlandırma için kullanılabilir, ben bakıyorum. Ama teknik puanı asla göz önünde bulundurmadan, algoritması çok eskik. Geri kalan; ekşi ve epey yorumları ise en başta üsluptan kaybediyor zaten. O şekilde yazılan incelemeler, yorumlar pek de dikkate alınmamalı. Antutu puanını dikkate almamak gerek demeyeceğim çünkü o dönemler yıllar öncesinde kaldı. Büyük hatalar etmişsiniz. GM 20 Pro da bir başka ilginç nokta. Üzücü. Alınmış bir ders ama pahalıya patlıyor. İki sene idare edersiniz artık, tabi mali koşulları bilemiyorum.

Hocam çok pişman değilim açıkçası. Çünkü garantisi biter bitmez(aslında garantisi olsa ne olmasa ne hiç yardımcı olmuyorlar zaten)ROM atıp rahatlayacağım. Telefonu kullanırken kuzenim reklamları görüp dalga geçti bir o sinirimi bozacak . Onun dışında 2500 TL verip 720G aldığım için mutluyum.yakın zamanda Xiaomi'nin kurucusu lei Jun'a suikast düzenleyeceğimden sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…