4460 ve GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TP Okuru

Megapat
Öncelikle herkese merhaba. Yaklaşık 3 senedir dizüstü bilgisayar kullanmaktayım. Isınma sorunu, performans yetersizliği gibi nedenlerden dolayı masaüstü bilgisayara geçiş yapacağım. Bütçem 4.000 TL. Kendi çapımda bir sistem topladım. Monitör, klavye, fare dahil bir sistem olacaktır. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. Oyun amaçlı bir bilgisayar olacaktır.

1.png

2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çoğu şeyden biraz kısıp o parayı ekran kartına yatırmalısınız. Hatta daha ucuz diye Sinerji'den toplayabilirsiniz.

Ara Toplam2.913,49 TL
Toplam KDV524,43 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.437,92 TL
[TBODY] [/TBODY]
Kasa olarak kendi seçtiğini al. Kalan bütçeyle de mouse klavye seçersin.
İşlemci soğutucusu OC gibi işlemlere girişmeyeceksen çok gerekli değil. Oyun için ihtiyacın olmaz. Bir de 4000TL bütçeye minimum GTX970 şart.

Sistem için bir şey diyemeyeceğim ama klavyeyi mümkünse teknosadan alın. Ben oradan 65 TL'ye almıştım.
Ucuz siteleri tercih edip fiyatı alırken aşağıya çekeceğim. Teşekkür ederim.

Bence çoğu şeyden biraz kısıp o parayı ekran kartına yatırmalısınız. Hatta daha ucuz diye Sinerji'den toplayabilirsiniz.
Satın alırken ucuz siteleri tercih edip ekran kartını 970 yapmayı planlıyorum. Onun haricinde sizce diğer parçalarda bir değişiklik yapmalı mıyım ?

Ara Toplam2.913,49 TL
Toplam KDV524,43 TL
[TBODY] [/TBODY]
İşlemci soğutucusu OC gibi işlemlere girişmeyeceksen çok gerekli değil. Oyun için ihtiyacın olmaz. Bir de 4000TL bütçeye minimum GTX970 şart.
Öneriniz için teşekkür ederim. Soğutucuyu ısınmadan çok sıkıntı çektiğim için ekledim. Kasanın içi seri olsun istiyorum. Ekran kartını ucuz siteleri tercih ederek 970 yapmaya karar verdim. Kafama takılan sizin verdiğiniz monitör. Benim seçtiğim ile ne tür bir farkı var 23" olması dışında ?

Edit: Sinerjide oldukça ucuz acaba bir sıkıntı çıkar mı ?

Son düzenleme:
Ucuz siteleri tercih edip fiyatı alırken aşağıya çekeceğim. Teşekkür ederim.

Satın alırken ucuz siteleri tercih edip ekran kartını 970 yapmayı planlıyorum. Onun haricinde sizce diğer parçalarda bir değişiklik yapmalı mıyım ?

Öneriniz için teşekkür ederim. Soğutucuyu ısınmadan çok sıkıntı çektiğim için ekledim. Kasanın içi seri olsun istiyorum. Ekran kartını ucuz siteleri tercih ederek 970 yapmaya karar verdim. Kafama takılan sizin verdiğiniz monitör. Benim seçtiğim ile ne tür bir farkı var 23" olması dışında ?

Edit: Sinerjide oldukça ucuz acaba bir sıkıntı çıkar mı ?
Burada Sinerji'den alışveriş yapan çok kişi var. Buna ben de dahil gayet ucuz ve kaliteli bir site güvenebilirsin. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara Toplam2.913,49 TL
Toplam KDV524,43 TL
[TBODY] [/TBODY]
Hiç düşünmeden bu sistemi alabilirsin. Gayet güzel bir sistem toplamış arkadaş eline sağlık. :)

Önerdiğim monitör görsel olarak daha büyük olması ve ince çerçeve gibi farklı sizinkinden.
Teknoloji olarak bilmiyordum. Girdim Asus'un sitesinden kıyaslama olarak baktım. Sonuç, benimki daha düşük güç tüketimli ve dahili stereo speaker var. Onun dışında aynılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı