4460 ve GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran kartın GTX 970 olsun. Diğer bileşenleri iyi seçmişsin. Ayrıca monitör olarak 24'' almanı tavsiye ederim. İlgilenirsen 1-2 model önerebilirim. 21'' gerçekten küçük kalıyor.
24" beni aşar. Ama yinede yorumun için teşekkür ediyorum.
Hiç düşünmeden bu sistemi alabilirsin. Gayet güzel bir sistem toplamış arkadaş eline sağlık. :)
Yorumun için teşekkür ederim. Şuan tamamiyle ona odaklandım zaten. :)
Önerdiğim monitör görsel olarak daha büyük olması ve ince çerçeve gibi farklı sizinkinden.
Teknoloji olarak bilmiyordum. Girdim Asus'un sitesinden kıyaslama olarak baktım. Sonuç, benimki daha düşük güç tüketimli ve dahili stereo speaker var. Onun dışında aynılar.
Anladım. Çok teşekkür ederim.

Ben de AOC 21.5 E2270SWN LED Monitör 5ms Siyah monitörünü kullanıyorum. Gayet güzel görüntü veriyor.

@TP Okuru 24'' beni aşardan kastın göz rahatsızlığı ise haklı olabilirsin fakat aynı fiyat bandında alabileceğin 24'' monitörler var. Mesela:
Fazla büyük kaçıyor bana. Gözlerimde astigmat mevcut. Gözlük kullanıyorum bulanık görmemek için. 24" beni fazla yorabilir.

Şuan arkadaşın verdiği sistemin fiyatlarına baktım da sitede pahalı. Eski bir fiyat bandını verdi herhalde. Hemen hemen vatan bilgisayara denk geliyor. Psu, klavye, fare ekleyince 4200 civarı tutuyor. Bütçemi aştı bir yerlerden kısmam gerekli. 960 4 GB modelini alırsam çok mu kayıp yaşarım acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı