mustafaxdxaxcxm
Hectopat
Arkadaşlar toplu bir sistem toplamayı düşünüyorum da yardımcı olur musunuz?
31.5k sistem.
17k ekipman.
Sizce nasıl olmuş?
Arkadaşlar toplu bir sistem toplamayı düşünüyorum da yardımcı olur musunuz?
31.5k sistem.
17k ekipman.
Sizce nasıl olmuş?
Nereden baksan, nereden ele alsan kazık.Arkadaşlar toplu bir sistem toplamayı düşünüyorum da yardımcı olur musunuz?
31.5k sistem.
17k ekipman.
Sizce nasıl olmuş?
Bilgisayarın bütçesinden kısıp, ekipmana bütçe ayırmak gelecekte seni çok pişman eder. 4070 Super veya 7600 XT'li sistemlere bak. 17k ekipmana verilmez para israfı olur.
Şu sisteme bak. Anakarti B650M-P ve SSD'yi SN580 yapıp al. Kalan parayla gayet güzel ekipman dizilir ancak tercihlerini belirtmen lazım.Elektronik: Sinerji Vok Trooper V4 R5 7600 - 7900GRE sistem 40.999TL
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-trooper-v4-ryzen-5-7600-32gb-1tb-nvme-m2-ssd-powercolor-radeon-figther-16gb-rx7900gre-oyun-bilgisayari-p-35890 Sinerji Ryu'nun fiyati 37K. Özelleştirmeler kısıtlı ve çok pahalı. Soğutucu da dahil değil o fiyata. Bu sistemde ise 2 tane M2 slotlu B650M-P...www.technopat.net
Klavye % kaç?
Mouse icin elin kac cm tutus tipin ne?
Sebebini de açıklarsan doğruları anlatma şansımız olur belki.AMD ekran kartı pek istwmiyorum hocam
7700XT bulunur 7600XT düşük kalır o bütçede.
Arkadaş işlemciden pahalı kulaklık seçmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.