45.000 ₺ PC toplama

Bütçe
45000
Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım önerinizi, çok sağolun.

Bu sistem düşünülebilir.

Üstteki arkadaş ikinci el attığı için uyarayım dedim. Toplu para geçmişken en iyisini yapıyorsunuz. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu sistem düşünülebilir.
Öneriniz için teşekkürler, 7600 yerine 7600x neden tercih etmediğinizi merak ettim. Performansları benzer, fiyatları da aşağı yukarı aynı ve anladığım kadarıyla 7600x bir tık daha iyi performans veriyor. Özel bir sebebi var mı ?

Bazen 7600X'te ısınma sorunu yaşanabiliyor o yüzden 7600 attım.

Bazen 7600X'te ısınma sorunu yaşanabiliyor o yüzden 7600 attım.

Hocam peki sizce darboğaz yapma ihtimali nedir? Eğer yaparsa da ne ciddiyette olur? Bir siteden bazı CPU GPU kombolarına bakıyordum da 2K çözünürlükte bile %30'luk bir darboğaz gösteriyor. Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii

2K da bir sorun olmaz o siteler yalan bilgi veriyor.

2K da bir sorun olmaz o siteler yalan bilgi veriyor.
Anladım teşekkürler, şimdilik en mantıklısı sizin attığınız sistem gibi duruyor. Sonrasında elime para geçince ssd’yi daha üst segment almayı düşünüyorum çünkü monitörü de alınca elde para kalmayacak gibi.

Selam. Sapphire Radeon RX5700 PULSE 8GB 256Bit GDDR6 Ekran Kartım var MSI PRO B650-P WIFI AMD AM5 DDR5 ATX Anakart üzerinde çalışır mı? @messinicocugu

İyi oyunlar için 15-20k bile yeterli bu arada. Ultra'da bile oynatır çoğu oyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…