45.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Hocam ben bu monitör ile ilgili videoları izledim forumlardan da kullanıcı yorumlarına baktım, genelde söylenen şey monitörün sol altında bir sıcaklık olduğu fakat bir nedeni yok sanırım bir de benim attığım monitörde 280Hz OC ayarı mevcut fakat 30 dakika aktif olabiliyor en fazla, program ile sabitleyebilenler var fakat önermiyorum, hem monitörü çok zorluyor hem de 40Hz öyle o kadar fark edecek bir şey değil zaten, oynadığınız oyunlara göre de benim attığım monitör daha iyi bir seçenek bence. Ben de aynı oyunlar için o monitöre karar verdim, sizin sorunuza gelecek olursak monitörün kendi menüsünde level level ayarlar bulunuyor sanırım en az ghosting muhabbeti olan level 3, ancak göze batan bir ghosting olayı bulunmuyor monitörde, ölü piksel de yaşayan olmamış zaten. Sorun olmaz yani sağlamdır 👍.
Öyle diyorsanız yakın zamanda monitörü sparis edeceğim kalan tek sıkıntı rtx 5060 ti mi yoksa 7800XT mi fiyat olarak hemen hemen aynı gibi kararsız kaldım

Öyle diyorsanız yakın zamanda monitörü sparis edeceğim kalan tek sıkıntı RTX 5060 Ti mi yoksa 7800XT mi fiyat olarak hemen hemen hemen aynı gibi kararsız kaldım.

Hocam o konuda da ben ekran kartımda NVIDIA'dan yana karar kullandım, Cyberpunk benzeri oyunlarda multi Frame Gen teknoloisi sayesinde 3,5 kata kadar FPS'i çıkarıyor yüksek grafiklerde, yine daha bilgili biri açıklama yaparsa onun dediğine bakın ben çok bilgili değilim bu konularda ben de sistem arayışındayım şu an ama ben izlediğim benchmark videolarından dolayı RTX alma düşüncesindeyim 9060 tarzında kartlar da değerlendirebilir tabii ki.

7800 XT daha güçlü bir kart.

Bende kararsız kaldım kuzenime danıştım paran varsa RTX bütçeyi düşünüyorsan AMD almak sana kalmış arada çok bir fark yok RTX öneririm büyük ihtimalle bende 5060 Ti düşünüyorum.

Hocam o konuda da ben ekran kartımda NVIDIA'dan yana karar kullandım, Cyberpunk benzeri oyunlarda multi Frame Gen teknoloisi sayesinde 3,5 kata kadar FPS'i çıkarıyor yüksek grafiklerde, yine daha bilgili biri açıklama yaparsa onun dediğine bakın ben çok bilgili değilim bu konularda ben de sistem arayışındayım şu an ama ben izlediğim benchmark videolarından dolayı RTX alma düşüncesindeyim 9060 tarzında kartlar da değerlendirebilir tabii ki.

Bu sistem beni 5 6 sene götürür mü çok yüklenmeyecegim bilgisayara

Bende kararsız kaldım kuzenime danıştım paran varsa RTX bütçeyi düşünüyorsan AMD almak sana kalmış arada çok bir fark yok RTX öneririm büyük ihtimalle bende 5060 Ti düşünüyorum.

Sana bir sistem atayım bütçeni aşacak ama düşünürsün.
Böyle hocam 49k tuttu. 4K fazla vererek RTX 5070 ve 2K monitörlü sistem alıyorsun. Ha diyorsan bütçemi biraz daha rahatlatayım İyzico ve Parolapara ile bu kasayı toplam 900 TL indirimle alabilirsin.
Gene çıkmaz dersen ikisi arasından tercihini yaparsın.

Bu sistem beni 5 6 sene götürür mü çok yüklenmeyecegim bilgisayara
Soğutucuyu unuttum gene.

Böyle hocam 49k tuttu. 4K fazla vererek RTX 5070 ve 2K monitörlü sistem alıyorsun. Ha diyorsan bütçemi biraz daha rahatlatayım İyzico ve Parolapara ile bu kasayı toplam 900 TL indirimle alabilirsin.

Soğutucuyu unuttum gene.
Hocam sanki anakartida unuttunuz

Soğutucuyu unuttum gene.

Bütçeyi aşmış ama aman aman bir şey yok bu sistemide almayı düşünürüm sadece almam biraz 2 haftayi falan etkiler onun dışında sorun yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı