45.000 TL sistem önerisi

Filozof Balina

Kilopat
Bu zamana kadar hep laptop kullandım ilk defa masaüstü alacağım, bilgim olmadığı içinde hazır sistem almayı düşünüyorum. İşlemci için AMD, ekran kartı için RTX 4070 Super düşünüyorum. Sizce aşağıdaki bilgisayar iyi midir? PSU ve anakarttan fazla anlamıyorum.

1730639639236.png

Ekran kartı ve ram markası pek popüler değil.
Kasa neyse ama güç kaynağı çok önemli sistemi tamamen kötü duruma sokabilir daha kaliteli bir şey almak daha mantıklı.

Bütçe artarsa bu var.

Ekran kartı ve RAM markası pek popüler değil.
Kasa neyse ama güç kaynağı çok önemli sistemi tamamen kötü duruma sokabilir daha kaliteli bir şey almak daha mantıklı.

Açıkçası isimlerini ben de ilk defa duydum ama orta seviye için tavsiye ediliyor bir de bu sistem çok tutulmuş sanırım. Bu fiyata önerebileceğiniz başka bir sistem var mı?

Bütçe artarsa bu var.

Şöyle hocam ben önümüzdeki ay monitör alacağım o yüzden en fazla 47k ile çıkmak istiyorum. Bir de anakart için ASUS Prime hiç önerilmemişti. Ama sistemi not alacağım teşekkür ederim.

Bu zamana kadar hep laptop kullandım ilk defa masaüstü alacağım, bilgim olmadığı içinde hazır sistem almayı düşünüyorum. İşlemci için AMD, ekran kartı için RTX 4070 Super düşünüyorum. Sizce aşağıdaki bilgisayar iyi midir? PSU ve anakarttan fazla anlamıyorum.

Eki Görüntüle 2343738

Bu şekilde güncelledim iyi midir? PSU ve kasa üzer mi bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim.

1730727745200.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00