45.000 TL sistem önerisi

Arkadaşlar bilmiyorum sizin düşüncenizi fakat ekran kartına çok yoğunluk vermek yerine dengeli bir bilgisayar daha iyi bence. Bende 32 GB 6000MHz RAM, okuma ve yazma 6000 1TB SSD, NZXT sıvı soğutma falan var bütün parçalar kaliteli ve dengeli. + NVIDIA sadece DLSS için tercih edilir.

DLSS ve Yapay Zeka desteği çok iyi hocam. Bence AMD'yi geçer bu konuda. Yani NVIDIA 70 FPS veriyor ve AMD 90 FPS veriyorsa DLSS bir koyuyorsunuz 100 FPS vermeye başlıyor. Hem de bozulma olmadan.
AMD'de de FSR4 var hocam? 3.1'e göre çok çok gelişmiş durumda. Bu bütçeye alacağınız Nvidia sistem mantıklı olmaz hiç.

DLSS ve Yapay Zeka desteği çok iyi hocam. Bence AMD'yi geçer bu konuda. Yani NVIDIA 70 FPS veriyor ve AMD 90 FPS veriyorsa DLSS bir koyuyorsunuz 100 FPS vermeye başlıyor. Hem de bozulma olmadan.

+ RX ekran kartı. Bana NVDIA lazım.
1 Tane ekmek alacaksın ve iki aynı özellikte olan ekmek var, biri 5 lira biri 10 lira. Hangisini alırdın? Daha ünlü falan olduğu için NVIDIA mı ?

1 Tane ekmek alacaksın ve iki aynı özellikte olan ekmek var, biri 5 lira biri 10 lira. Hangisini alırdın? Daha ünlü falan olduğu için NVIDIA mı ?
Ekliyorum 4060 kullanıyorum DLSS aman aman bir fark yaratmıyor. Aynı görevi yerine getiriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı