45.000 TL sistem önerisi

Daim

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

İtopya üzerinden bu hazır sistemi özelleştirerek, aşağıda ekran görüntüsü kısmında paylaştığım hale getirdim.

Bütçem 45.000 TL. Çift monitör kullanacağım. 3-4 yıl boyunca 240Hz monitörümle CS2'yi yüksek FPS değerlerinde oynamak istiyorum. Ayrıca Diablo 4 gibi oyunları da oynayacağım.

Sizce sistem nasıl olmuş? Daha iyi bir seçenek mümkün mü? Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-13 185740.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-13 185740.png
    207,6 KB · Görüntüleme: 51
sistem güzel ram ana kart ssd yeterli ama bu fiyata daha iyisi olması gerekir ama hazır sistemler çok fark koyuyor bende bulamadım.Yani cs işlemci tabanlı bir oyun ama 7500f 7600 le arasında fark az ikisinden biri olur derseniz çok daha uyguna toplanır.

Merhaba,

İtopya üzerinden bu hazır sistemi özelleştirerek, aşağıda ekran görüntüsü kısmında paylaştığım hale getirdim.

Bütçem 45.000 TL. Çift monitör kullanacağım. 3-4 yıl boyunca 240Hz monitörümle CS2'yi yüksek FPS değerlerinde oynamak istiyorum. Ayrıca Diablo 4 gibi oyunları da oynayacağım.

Sizce sistem nasıl olmuş? Daha iyi bir seçenek mümkün mü? Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı