45.000 TL sistem önerisi

46k.

Evet sıkıntı da orada. Birçok faktör var. MSI'larda 9K ya kadar olan (AMD bazında) anakartlarında gen5 SSD slotu yok.
ASUS'a bakınca Gen4 SSD slot var VRM sayısı düşük oluyor mu sefer.
Şu an bir Gigabyte B650 Eagle AX modeli gözüme bir hoş geldi. Gerek soğutucu olsun gerek gen5 SSD desteği olsun gerek VRM sayısı olsun.
Kısaca demem o ki global pazar sahibi olan üreticilerin son zamanlardaki anakartları çok eksik kalıyor. Ya paraya kıyıp alacaksın ki bence buna değeceğini sanmıyorum zamanla eskiyip değiştirilebilen bir parça için. Ondan dolayı eyy MSI, ASUS bizi dinle F/P anakart çıkart :D

MSI ASUS'dan F/P beklemek zor ya :D çok pahalı oluyorlar diğer markalara göre. ASRock'tan devam ben :D

46k.
10 numara sistem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart konusunda zaten cahil sayılırım, o yüzden pek bilmiyorum fakat forumda açılan konularda kimse önermiyordu, yine de siz daha iyi bilirsiniz tabii.

Bütçe artarsa tabii daha iyi bir anakart alması iyi olur mesela B650M Plus gibi ama bu bütçede alınabilecek en iyi anakartlardan biri bu.
BIOSTAR'ın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ben. MSI ASUS etmez tabii ama berbat denilemez bence.

Bütçe artarsa tabii daha iyi bir anakart alması iyi olur mesela B650M Plus gibi ama bu bütçede alınabilecek en iyi anakartlardan biri bu.
BIOSTAR'ın o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum ben. MSI ASUS etmez tabii ama berbat denilemez bence.
MSI ASUS kadar değil tabii ki ama anakart için GPU'dan düşmeye değmez bence. Eğer dediğiniz gibi problemsizse bu fiyatta çok iyi.

MSI ASUS kadar değil tabii ki ama anakart için GPU'dan düşmeye değmez bence. Eğer dediğiniz gibi problemsizse bu fiyatta çok iyi.

Anakart için bence de GPU'dan düşmeye gerek yok tabii rezil bir anakart değilse. Attığım sistem için diyorsan bu bütçede 5070'den daha yüksek ekran kartı alınamaz.

PSU bomba, SSD kalitesiz, RAM kötü daha iyisi var, parçalar gereksiz pahalı, kart fiyasko, say say bitmez sistemin kötülüğü.

Farkındayım. Bilerek anakartı orta - yüksek seviye tuttumki ileride işlemci vb değiştirebileyim diye. Bence bu fiyata ideal bir sistem ileride değiştireceğim zaten. Sizce de mantıklı değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı