45.000 TL sistem önerisi

Hocam çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık. Extra olarak soğutmaya ihtiyaç duyulmaz mı? WD blue SSD tercih edebilir miyim bir de.

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık. Extra olarak soğutmaya ihtiyaç duyulmaz mı? WD blue SSD tercih edebilir miyim bir de.
İşlemci soğutucu diyorsan sistemde kule tipi 1.400 TLllik işlemci soğutucu var.

FP olması açısından önermiştim 450 tl wd blueya verebiliyorsan 800e bunu ekleyebilirsin Kioxia Exceria Heatsink LSC11K1T02G8 1TB Gen4x4 6200/4900MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD - incehesap.com

RAM ne tercih etmeliyim hocam monitor olarak ktc alacağım bir de klavye mouse koltuk 2.el alacağım o yüzden kasaya ağırlık vereceğim.

Tam sistem bütçeniz nedir daha iyi olanlara bakabiliriz isterseniz. Ramde fp olarak attığım ürün var

Tam sistem bütçeniz nedir daha iyi olanlara bakabiliriz isterseniz. RAM'de F/P olarak attığım ürün var.

Hocam her şey için 45k bütçem var kulaklık klavye fare koltuk vs. Olanları 2. alacağım onlar problem değil kasa ve monitoru 0 alma taraftarıyım yani denklemden kulaklık fare ve klavye gibi etkenler çıkabilir ana yoğunlaştığım kasa ve monitor.

İstersen bekle benzerini ben aldım sana attığımın geldiğinde yorumlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…