rakatayat
Hectopat
Daha fazla
Ekran kartı 9060 XT 16 GB olarak kasa Vento olarak değiştirdim. İncehesap Vortex Shadow.
Eki Görüntüle 2517938
Fiyat 35.5k oldu.
Monitör AOC seçtim 5.5k
AOC 24″ 24G42e 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (oyuncu) monitör.
Geriye koltuk ve diğer ekipmanlar için 4K bütçen kaldı. İlk iş RAM'i 32 yaparsın.
![]()
Vortex Shadow | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 7700 XT 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anakart: ASUS B650M-R
Ekran kartı: Sapphire 9060 XT 16 GB.
SSD: XPG 1TB.
Kasa: Vento.
Total:36.6k ekipman sonrası 16 GB bir RAM daha alırsın.
Koltuk: 2.3K
![]()
Türksit Zed Oyuncu Koltuğu Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri
Türksit Zed Oyuncu Koltuğu Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Monitör: 5k.
![]()
ASUS Tuf VG249Q3A 24" Full HD G-SYNC IPS 1ms 180Hz Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Tuf VG249Q3A 24" Full HD G-SYNC IPS 1ms 180Hz Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, senwww.mediamarkt.com.tr
Mouse: 900TL.
![]()
SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 RGB Ergonomik Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Klavye: 900 TL.
![]()
Lenovo Lecoo GK304 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Lecoo GK304 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Lecoo GK304 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 897,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulaklık sonra
Total: 45, 6K ile kapattım.
Hocam çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık. Extra olarak soğutmaya ihtiyaç duyulmaz mı? WD blue SSD tercih edebilir miyim bir de.
Son düzenleme: