Hocam baya kötü, monitörde kesin bi karar kılın o hariç forumdaki arkadaşlar toplasın, veya ben de yardımcı olabilirim. Kesinlikle bu bütçede elle tutulur yanı yok, SSD seçimine kadar yanlış hocam yanlış anlamayın beni paranız çöp olmasın diye açık yazdım biraz.Merhaba arkadaşlar, uzun uğraş sonucu bilgisayar topladım sadece alma aşaması kaldı.
Gördüğünüz bir sorun, uyumsuzluk var mı?
Ürünlerde daha iyi bir tercih yapılabilir mi?
Bütçem 45 bine kadar çıkabilirim.
Hikaye türünde günlük 1-2 saat oyun oynarım, Java da başlangıç seviyesi yazılımla uğraşıyorum. Film-dizi izlerken güzel kalite sunmasını istiyorum.
İşlemci: i5 10600KF.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 2060 D6 6G.Intel Core i5-10600KF (4.1 GHz)
Intel Core i5-10600KF BX8070110600KF detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Anakart: ASUS TUF Gaming B560 Plus LGA (not: İnterneti Ethernet kablosu ile bağlayacağım)Gigabyte GeForce RTX 2060 D6 6G Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2060 D6 6G Ekran Kartı GV-N2060D6-6GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Güç kaynağı: High Power HP1 J750GD 750W.Asus TUF Gaming B560M-Plus LGA 1200 Soket Anakart
Asus TUF Gaming B560M-Plus LGA 1200 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
RAM: Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4.High Power Performance GD 750W
High Power Performance GD 750W HP1-J750GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
SSD: Kioxia Exceria Plus G3 1 TB.Kingston Fury Beast 32 GB 3600 MT
Kingston Fury Beast 32 GB 3600 MT KF436C18BBK2/32 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İşlemci soğutucu: Rampage deepspace -400Kioxia Exceria Plus G3 SSD (1 TB)
Kioxia Exceria Plus G3 SSD LSD10Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Boş kasa: Power Boost VK-G3902sRampage Deepspace-400 İşlemci Soğutucu
Rampage Deepspace-400 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Monitör: ASUS TUF Gaming VG27AQZ.PowerBoost VK-G3902S Bilgisayar Kasası
PowerBoost VK-G3902S Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bunun dengi sistemler ikinci elde monitör dahil 13.000 civarına satılıyor.Hocam baya kötü, monitörde kesin bi karar kılın o hariç forumdaki arkadaşlar toplasın, veya ben de yardımcı olabilirim. Kesinlikle bu bütçede elle tutulur yanı yok, SSD seçimine kadar yanlış hocam yanlış anlamayın beni paranız çöp olmasın diye açık yazdım biraz.
Merhaba arkadaşlar, uzun uğraş sonucu bilgisayar topladım sadece alma aşaması kaldı.
Hikaye türünde günlük 1-2 saat oyun oynarım, Java da başlangıç seviyesi yazılımla uğraşıyorum. Film-dizi izlerken güzel kalite sunmasını istiyorum.
işlemci: i5 10600KF.
ekran kartı: Gigabyte RTX 2060 D6 6g.Intel Core i5-10600KF (4.1 GHz)
Intel Core i5-10600KF BX8070110600KF detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
anakart: ASUS TUF Gaming B560 Plus LGA (not: İnterneti Ethernet kablosu ile bağlayacağım)Gigabyte GeForce RTX 2060 D6 6G Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2060 D6 6G Ekran Kartı GV-N2060D6-6GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
güç kaynağı: High Power HP1 J750GD 750W.Asus TUF Gaming B560M-Plus LGA 1200 Soket Anakart
Asus TUF Gaming B560M-Plus LGA 1200 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
RAM: Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 3600 MHz DDR4.High Power Performance GD 750W
High Power Performance GD 750W HP1-J750GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kingston Fury Beast 32 GB 3600 MT KF436C18BBK2/32 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
işlemci soğutucu: Rampage deepspace -400Kioxia Exceria Plus G3 SSD (1 TB)
Kioxia Exceria Plus G3 SSD LSD10Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
boş kasa: Power Boost VK-G3902sRampage Deepspace-400 İşlemci Soğutucu
Rampage Deepspace-400 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
monitör: ASUS TUF Gaming VG27AQZ.PowerBoost VK-G3902S Bilgisayar Kasası
PowerBoost VK-G3902S Bilgisayar Kasası detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Asus TUF Gaming VG27AQZ Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Amd hakkında pek bilgim yok, araştırdıktan sonra daha iyiyse bunu tercih ederim boşa para vermeye gerek yokHocam asla almayın 4070 bulursunuz.
SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu olabilir geliştirme yaparsınız bir de 2K monitör.
Aslında olur hocam pek anlamıyorum donanım işindenHocam baya kötü, monitörde kesin bi karar kılın o hariç forumdaki arkadaşlar toplasın, veya ben de yardımcı olabilirim. Kesinlikle bu bütçede elle tutulur yanı yok, SSD seçimine kadar yanlış hocam yanlış anlamayın beni paranız çöp olmasın diye açık yazdım biraz.
neden olmasın bir bakayım, teşekkürler.bunun dengi sistemler ikinci elde monitör dahil 13.000 civarına satılıyor.
GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
AMD düşünürseniz göz atabilirsiniz. Çok güçlü cihaz.
Arkadaşlar tavsiyeniz üzerine şu şekilde yeniledim;Merhaba arkadaşlar, uzun uğraş sonucu bilgisayar topladım sadece alma aşaması kaldı.
İşlemci: i5 10600KF.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 2060 D6 6G.Intel Core i5-10600KF (4.1 GHz)
Anakart: ASUS TUF Gaming B560 Plus LGA (not: İnterneti Ethernet kablosu ile bağlayacağım)Gigabyte GeForce RTX 2060 D6 6G Ekran Kartı
Güç kaynağı: High Power HP1 J750GD 750W.Asus TUF Gaming B560M-Plus LGA 1200 Soket Anakart
İşlemci soğutucu: Rampage deepspace -400Kioxia Exceria Plus G3 SSD (1 TB)
Boş kasa: Power Boost VK-G3902sRampage Deepspace-400 İşlemci Soğutucu
Monitör: ASUS TUF Gaming VG27AQZ.PowerBoost VK-G3902S Bilgisayar Kasası
Ekran kartını 4070 yapıp anakartı en azından B650 almanızı tavsiye ederim.Amd hakkında pek bilgim yok, araştırdıktan sonra daha iyiyse bunu tercih ederim boşa para vermeye gerek yok
Aslında olur hocam pek anlamıyorum donanım işinden
neden olmasın bir bakayım, teşekkürler.
Arkadaşlar tavsiyeniz üzerine şu şekilde yeniledim;
Herhangi bir sıkıntı var mı?
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Ekran kartı: Asus TUF Gaming Radeon RX 7800 XT OC Edition 16GB GDDR6
Anakart: Asus Prime A620M-E CSM AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Ram: Kingston Fury Beast 32 GB 5200 MHz DDR5 Ram
Güç kaynağı: Gigabyte Aorus P850W
İşlemci soğutucusu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE İşlemci Soğutucu
Ssd: Kioxia Exceria Plus G3 SSD (1 TB)
Boş kasa: Zoko Melody X Bilgisayar Kasası
Arkadaşlar monitör olarak da aklıma takılan ekran kartında DisplayPort Standardı 2.1 ama monitör de 1.2 sıkıntı olur mu?
Monitör: Asus TUF Gaming VG27AQ1A Monitör
Merhaba arkadaşlar, uzun uğraş sonucu bilgisayar topladım sadece alma aşaması kaldı.
işlemci: i5 10600KF.
ekran kartı: Gigabyte RTX 2060 D6 6g.Intel Core i5-10600KF (4.1 GHz)
anakart: ASUS TUF Gaming B560 Plus LGA (not: İnterneti Ethernet kablosu ile bağlayacağım)Gigabyte GeForce RTX 2060 D6 6G Ekran Kartı
güç kaynağı: High Power HP1 J750GD 750W.Asus TUF Gaming B560M-Plus LGA 1200 Soket Anakart
işlemci soğutucu: Rampage deepspace -400Kioxia Exceria Plus G3 SSD (1 TB)
boş kasa: Power Boost VK-G3902sRampage Deepspace-400 İşlemci Soğutucu
monitör: ASUS TUF Gaming VG27AQZ.PowerBoost VK-G3902S Bilgisayar Kasası