45.000 TL'ye Monster Tulpar T7 v20 alınır mı?

Daha herhangi bir mesleğim yok fakat bilip bilmeden konuşan kişilere karşıyım. Mesela fanboyluk için iyi olanı gömüp kötü olanı baştacı yapanlar gibi.

Fark ettiyseniz burada herhangi bir marka belirtmedim. Burada fanboy olan sizsiniz. Hem de Monster fanboyu. O cihazda ışık sızmasından tut driver problemleri sıcaklık sorunları da olacaktır. Çünkü kalite yok. Ona o parayı verip riske atacak biri varsa alsın kullansın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin sevmediğiniz cihazı biri önerince "fanboy" olmuyor dostum.

Ayrıca bu cihaz muhtemelen sorunlu da değil.

Arkadaş yorumlamış bence ona belirtin. Ben hayatım boyunca doğruya doğru yanlışa yanlış derim. Sponsorluk veya ek bir faydanız varsa bilemem.
Hala sponsorluk falan diyorsun, herkes senle aynı fikirde olmak zorunda değil.

Hocam sorun sizde sanki. Ben hiçbir şey demedim. Sadece Monster'in her modeli aynı değil demek istiyorum. Marka marka diyorsunuz. ASUS'un yok mu sorunlu ürettiği şeyler? MSI'nin yok mu hatalı basımı? Cooler Master ve coguar? Gigabyte'ninde var.

Tamam var. Sonuçta elektronik cihazlar. Ama Monster'da sürümden kazanmak için en kötü parçalar kullanılıyor. Çoğu cihazda kronikleşmiş sorunlar mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam var. Sonuçta elektronik cihazlar. Ama Monster'da sürümden kazanmak için en kötü parçalar kullanılıyor. Çoğu cihazda kronikleşmiş sorunlar mevcut.
Çoğu cihaz dediğin Clevo modeller. Her cihazın kasası aynı gibi yorum yapıyorsun hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…