45.000 TL'ye RX 9060 XT sistem mantıklı mı?

• Konuyu başlatan aliooo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 424
Hocam onu diyorum işte ayarlayınca zaten fiyat dediğim seviyeye geliyor. Sanırım en son attığım sistemi alacağım. Bir süre sonra da soğutucu alıp devam edeceğim yoluma.

Hocam ben alsaydım o sistemi nasıl özelleştirirdim diye bir fikirde verebilirim 1 ay önce 5060'lı sistem topladım ona benzer bir şeyler yaparım.

Hocam ben alsaydım o sistemi nasıl özelleştirirdim diye bir fikirde verebilirim 1 ay önce 5060'lı sistem topladım ona benzer bir şeyler yaparım.

İncedeki sistemi
RAM Patriot yaptım.
Kasa Vento FSP VG3400s.
Soğutucu Cooler Master yaptım
Anakart eğer OC yapamazsınız iyidir eğer cumaya beklerseniz cidden daha ucuza özelleştirme dahil bir sistemi 35 36 k ya toplarsınız diye düşünüyorum inceden.

İncedeki sistemi
RAM Patriot yaptım.
Kasa Vento FSP VG3400s.
Soğutucu Cooler Master yaptım
Anakart eğer OC yapamazsınız iyidir eğer cumaya beklerseniz cidden daha ucuza özelleştirme dahil bir sistemi 35 36 k ya toplarsınız diye düşünüyorum inceden.
Hocam dediğiniz değişiklikleri yapınca 40300tl'ye denk geliyor. Anakartı b650m istememin sebebi ileride upgrade edeceğimde tekrardan masrafa girmek istememem. Dediğiniz değişiklikleri yaptığımda da elimde A620m anakart, DRAM'e sahip olmayan bir 512 gb'lık SSD oluyor. 2000 tl daha verip anakartı 650m ve 1tb dram'li ssd'ye çevirebiliyorum. 2K tllik farka değer gibi geliyor bana yanlış mı düşünüyorum. Bugün akşam tekrar bakacağım hazır sistemlere

Hocam dediğiniz değişiklikleri yapınca 40300TL'ye denk geliyor. Anakartı B650M istememin sebebi ileride upgrade edeceğimde tekrardan masrafa girmek istememem. Dediğiniz değişiklikleri yaptığımda da elimde A620M anakart, DRAM'e sahip olmayan bir 512 GB'lık SSD oluyor. 2000 TL daha verip anakartı 650M ve 1TB DRAM'li SSD'ye çevirebiliyorum. 2K TL'lik farka değer gibi geliyor bana yanlış mı düşünüyorum. Bugün akşam tekrar bakacağım hazır sistemlere.

Hocam bana kalırsa cuma günü incede oluyor 9060XT le 7500F'ler ben AMD ekran kartını tercih etmediğimden 7500F RTX 5060 toplamayı tercih ettim.

Anladım hocam, sanırım cuma gününü bekleyeceğim eğer istediğim özelliklerde özelleştirme yapabildiğim bir kasa gelirse onu alacağım. Eğer gelmezse attığım ss'teki sistemi sipariş edeceğim. Teşekkürler hocam herkese, iyi forumlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı