45.000 TL'ye uzun ömürlü laptop önerisi

Bütçe
40.000-45.000 TL

Waraioni0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 40-45k civarı bütçem var. Ben gündelik bilgisayarımı edit programlarında, yazılımda ve oyun oynamada kullanıyorum. Laptopa geçme isteğim taşınabilirlik sağlamak özellikle kütüphaneye götürmeye ihtiyacım var. Bunun için bana bir ASUS TUF veya HP bir laptop önerirseniz sevinirim bana önerilen laptoplar da şu şekilde:

HP Victus 16-S0065NT 8W8A7EA R5-7840HS 32 GB 1 TB SSD RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

TUF soğutması kötü
HP limitlerle dolu

Kütüphane için oyuncu bilgisayarları kalas kalıyor. Ne kadar göze az gelsede kilolar o kocaman adaptörü taşımak bile göze çok geliyor.

TUF soğutması kötü
HP limitlerle dolu

Millet tuff'un soğutmasını çok övüyordu ve limitlerle dolu ne demek açıklayabilir misin. Birde fan ayarı var mı kütüphanede fanı sessiz moda çekebilir miyim

Öyle sağlam oyun laptobu alırsanız kütüphane işi yatıyor haberiniz olsun bizzat yaşadım.
Sesten dolayı mı hocam

Dostlar ben asus'u iyi biliyordum eğer dediğiniz gibi ise herhangi bir markadan üstteki kullanımlara uyacak markaya açığım

Son düzenleme:
Sesten dolayı mı hocam

Kendisi kaba ve ağır, şarj aleti kaba ve ağır, fan sesi Boost kapalıyken bile çok çıkıyor tam performans asla kullanılmıyor. Şarjı 1 saat gidiyor. Genel olarak kötü yanlarini yazdım. Bunlar tek tek küçük şeyler gibi gelse de yok abi günlük kullanımda çok büyük sorunlara dönüşüyor lanet deyip taşımaktan vazgeciyorsunuz. Ben tablet aldktan sonra memlekete bile taşımayı bıraktım laptopu. Sattım iki hafta önce yerine masaüstü aldım ilk defa, çok memnunum bu kombodan.

Kendisi kaba ve ağır, şarj aleti kaba ve ağır, fan sesi Boost kapalıyken bile çok çıkıyor tam performans asla kullanılmıyor. Şarjı 1 saat gidiyor. Genel olarak kötü yanlarini yazdım. Bunlar tek tek küçük şeyler gibi gelse de yok abi günlük kullanımda çok büyük sorunlara dönüşüyor lanet deyip taşımaktan vazgeciyorsunuz. Ben tablet aldktan sonra memlekete bile taşımayı bıraktım laptopu. Sattım iki hafta önce yerine masaüstü aldım ilk defa, çok memnunum bu kombodan.
Hangi marka modeldi laptop

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı