Samsung S24 FE şarjı hızlı bitiyor ve sıcak çalışıyor

Bütçe
30.000
@Aakons S24 kullanan eniştem benim telefonu alınca senin telefon FE uygun modeli benimkinden hızlı ve akıcı diyordu. Elime aldım bir ara S24 telefonu donma ve hantallık vardı haklıymış dedim. Kişiye göre şans işi mi bilmiyorum. S23 FE vardı onunla 4-5 saat ekran süresi hiç geçememiştim. Telefon kilit ekranı açarken donuyordu ve daha yavaştı. Sanırım Samsung bazısını iyi bazısını kötü mü yapıyor düşünmüyor değilim. Bazen haklı diyorum yazanlar ben de S23 FE ile sorun yaşamıştım.

Herkes aynı deneyimi yaşamıyor telefonlarda.
Sen iyi bir deneyim yaşamışsın S24 FE ile bazıları kötü deneyim yaşıyor. Exynos ve Samsung üretimli işlemciler diğerlerinden fazla ısınıyor ama sende ısınmamıştır.

Herkes aynı deneyimi yaşamıyor telefonlarda.
Sen iyi bir deneyim yaşamışsın S24 FE ile bazıları kötü deneyim yaşıyor. Exynos ve Samsung üretimli işlemciler diğerlerinden fazla ısınıyor ama sende ısınmamıştır.

Olabilir. Şans işi. Ben S24 FE telefonu ilk kullandığım da 7 saat ekran süresi almıştım. Daha sonra ekran süreli artmıştı.

Hiç 60Hz denemedim belki denesem daha iyi sonuç alabilirim. Telefon 60Hz'de kasıyor gibi geliyor. S22 işlemcisi kötü mesela aynı işlemci vardı S23 FE'de ben hiç 5 saati 120Hz'de geçemedim.

S23 FE de 8 gen 1 mi var? Eğer S22 Exynos versiyonundan bahsediyorsan olabilir.
Açıkçası S23 FE yerine S22 alırdım ki öyle yaptım. Batarya olarak da S23 FEden daha iyi sonuç verdi kullanıcı yorumlarına baktığımda.

Eğer S22 Exynos versiyonundan bahsediyorsan olabilir.

Evet. Tam olarak bu. Isınma mı, batarya sorunumu ne varsa yaşadım fazla dayanamadım S23 FE telefona hemen S24 FE'e geçtim piyasaya çıktığında. Çok şükür şu ana kadar memnunum.

S22 alırdım ki öyle yaptım.

8 Gen 1 yeni versiyonda çıktıysa o zaman tabii mantıklı. İnsanlar 2400 ile memnun kalmıştı.

Evet. Tam olarak bu. Isınma mı, batarya sorunumu ne varsa yaşadım fazla dayanamadım S23 FE telefona hemen S24 FE'e geçtim piyasaya çıktığında. Çok şükür şu ana kadar memnunum.

8 gen 1 yeni versiyonda çıktıysa o zaman tabii mantıklı. İnsanlar 2400 ile memnun kalmıştı.

2200 2300 kötüydü zaten. 2400 daha iyi oldu ama yine de MediaTek ve Qualcomm'un gerisinde kaldılar. 2500 arada çıktı ama asıl 2600 bekleyeceğiz. Büyük bir sürpriz beklemiyorum ama bakalım nasıl olacak.

Bu gözümde niyeyse kötü geliyor. Genelde bu işlemcileri Çin malı ucuz telefonlarda ve çakma telefonlarda kullanıyorlardı. Modemler de kullanıyorlar çok zayıf kalıyor rakiplerine göre. Kablosuz ağ kartında bile önerilmiyor orada bile rakiplerine göre geride.

Dimensity gayet iyi. Qualcomm'a yaklaşamaz ama Exynos'tan daha başarılı modem çekim gücü.
Çin malı ucuz telefon dediğin Helio olmalı :D
Dimensity oldukça başarılı ve amiral gemisi telefonlara kadar kullanılıyor. Samsung Tab s serisindede kullanılıyor.

Dimensity gayet iyi. Qualcomm'a yaklaşamaz ama Exynos'tan daha başarılı modem çekim gücü.
Çin malı ucuz telefon dediğin Helio olmalı :D
Dimensity oldukça başarılı ve amiral gemisi telefonlara kadar kullanılıyor. Samsung Tab s serisindede kullanılıyor.

Bu markayı övme bence 🙂 Ben eskilerde bile çok çektim her yerde virüs gibi karşıma çıkıyordu. Exynos alırım bu işlemci kullanam. Bilgisayarda bile bu lanet Wi-Fi kartını kullanmışlar sürücüsü bile yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı