45.000₺'ye R5 7600 Gigabyte RTX 4070 Windforce OC sistem alınır mı?

2. Sisteme 32 GB Ram yapıp 1Tb ssd yapınca zaten aynı fiyat oluyor nerdeyse, ilk attığınız sistem yerine 7800 XT alınabilir.

Aynı işlemci yakın performans kart ve 1 TB SSD +4 GB VRAM.

RTX 4070 Ti yerine 7800 XT mi? Ciddi değilsiniz değil mi?

Yakın performans kartlar dediğin de bu. Hatta DLSS ve Frame Generation işin içine girmeden böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ciddiyim tabii ki yakın performans aynı işlemci üstüne fazla depo alanı ve VRAM, attığınız sistem ile arasındaki fiyat farkına bence 4070 Ti için değmez. 7K TL fiyat farkından bahsediyoruz.

Ciddiyim tabii ki yakın performans aynı işlemci üstüne fazla depo alanı ve VRAM, attığınız sistem ile arasındaki fiyat farkına bence 4070 Ti için değmez. 7K TL fiyat farkından bahsediyoruz.
VRAM'e tapmayı bırakın. Azıcık araştırın. 4070 rakibi kartı gelmiş 4070 Ti yerine öneriyorsunuz.

VRAM'e tapmayı bırakın. Azıcık araştırın. 4070 rakibi kartı gelmiş 4070 Ti yerine öneriyorsunuz.
Aradaki fiyat farkını görmüyorsunuz galiba? 4070 Rakibi ama sonuçta 4070 Ti ile kapışıyor. Ayrıca VRAM'e falan taptığım yok, 4070 Ti gereksiz pahalı diye düşünüyorum.

Adamın bütçesi varken neden daha kötüsünü alsın allah aşkına saçmalamayı bırakın.
Ben kendi fikrimi söyledim. Bana kalırsa yanına 7K'ya büyük bir monitör alınabilir. Tabii arkadaşa da sormak lazım yayıncılık için vs. istiyorsa dediğiniz gibi Nvidia alması daha iyi olur. Ama sırf oyun ve surf içinse AMD daha mantıklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…