45.000₺'ye R5 7600 Gigabyte RTX 4070 Windforce OC sistem alınır mı?

Aradaki fiyat farkını görmüyorsunuz galiba? 4070 Rakibi ama sonuçta 4070 Ti ile kapışıyor. Ayrıca VRAM'e falan taptığım yok, 4070 Ti gereksiz pahalı diye düşünüyorum.
Bence önerdiği sistem süper. Şu: VULCAN-4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX Gamer 1-Click OC V2 GeForce RTX 4070 Ti 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Siz de fiyat performans diye düşünüyorsunuz sanırım. Ama 7800 XT nire 4070 Ti nire.

10 FPS için 7000 TL vermeye değer mi?
Anlamamakta ısrar ediyorsun. DLSS FG ve diğer teknolojiler için evet değer. Bütçesi varken neden daha kötüsünü alsın saçmalamayı bırakır mısın artık.

@John Keating @LorrieNN @GAMOLA Önerileriniz için teşekkürler ama attığınız sistemlerde sıvı soğutma ve SSD tarafında (okuma yazma hızları) benim attığım sisteme göre eksik olması gözüme çarptı. Stok fanlar bu sistemleri ne kadar soğutabilir? Zaten sıvı soğutma ve SSD tarafında yükseltmeler yapınca hemen hemen aynı fiyatlara geliyor tek farkı 2. el almamış olacağım. Performans tarafında işler nasıl olur bilemiyorum ama çok fark edeceğini düşünmüyorum

Önerileriniz için teşekkürler ama attığınız sistemlerde sıvı soğutma ve SSD tarafında (okuma yazma hızları) benim attığım sisteme göre eksik olması gözüme çarptı. Stok fanlar bu sistemleri ne kadar soğutabilir? Zaten sıvı soğutma ve SSD tarafında yükseltmeler yapınca hemen hemen aynı fiyatlara geliyor tek farkı 2. el almamış olacağım. Performans tarafında işler nasıl olur bilemiyorum ama çok fark edeceğini düşünmüyorum.
Sıvı soğutmaya gerek yok. Ayrıca SSD'de sadece okuma yazma hızına bakılmaz.

Sizin attığınız sistemde Gamebooster kasa ve PSU var. Eğer bir gün PSU'nun patlayıp sistemi çöp etmesini istiyorsanız arkadaşınızdan alabilirsiniz o sistemi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı