45.000TL hazır sistem önerisi

3mir_b

Centipat
Daha fazla  
İtopya da chest V26 diye bir sistem var o gözüme takıldı. Genel olarak hikayeli ve çevrimiçi karışık oyun oynayacağım. RTX 4070 ve RX 7800 XT arasında kaldım. Sizce hangi kartlı sistemi almalıyım? Başka öneriniz varsa onlara da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer 4070 super olsaydı hem kas gücünden hem dlls'den kurtarırdı ama 4070 4070 supere göre arasında çok büyük cuda çekirdeği farkı var bu yüzden 4070 önermiyorum ben 7800 xt hatta 7700xt bile önerebilirim bence 7800xt alın çok iyi f/p ekran kartı

İtopya da chest V26 diye bir sistem var o gözüme takıldı. Genel olarak hikayeli ve çevrimiçi karışık oyun oynayacağım. RTX 4070 ve RX 7800 XT arasında kaldım. Sizce hangi kartlı sistemi almalıyım? Başka öneriniz varsa onlara da açığım.

5070.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Özelleştirme bütçen varsa resim attım paran daha çok ise soğutucu değiştir.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (51).png
    Ekran Görüntüsü (51).png
    72,9 KB · Görüntüleme: 22

5070 sistem toplayabiliriz 47 civarında.

5070.

Özelleştirme bütçen varsa resim attım paran daha çok ise soğutucu değiştir.

İşlemci yeterli olurmu bana güçsüz gibi geldi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı