45.000TL sistem önerisi

Furkan Borak

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Karamürsel

Arkadaşlar sistem nasıl? Kendi sıvı soğutmam var o yüzden eklemedim. Bütçem 45.000TL. Önerileriniz bekliyorum. Teşekkürler.

Arkadaşlar sistem nasıl? Kendi sıvı soğutmam var o yüzden eklemedim. Bütçem 45.000TL. Önerileriniz bekliyorum. Teşekkürler.
Genel olarak güzel, kendi fikrim bu. Size önereceğim sistemde sıvı soğutma bulunmakta, bu soğutma çıkartılabilir mi bir fikrim yok maalesef. Kendi önerim.
i5 13400F ile Rtx 4070 Tİ özelleştirme yapabilirsiniz, üzgünüm stoklar bitmiş. Sistemi ne zaman alacağınızı bilmiyorum, stoklar kendi tahminim 1 haftaya gelir. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız sistem için.

Bu attığım sistem de sıvı soğutucu yok çünkü bana hediye gelen sıvı soğutucu var hediye. O yüzden katmadım. Sizce bu kendi attığım sistemi alayım mı güzel mi? kendim topladım. Yada hazır sistem mi toplayayım

Bu attığım sistem de sıvı soğutucu yok çünkü bana hediye gelen sıvı soğutucu var hediye. O yüzden katmadım. Sizce bu kendi attığım sistemi alayım mı güzel mi? kendim topladım. Yada hazır sistem mi toplayayım
Hem hazır hem toplama sistem ile ilgili herhangi bir sorununuz yoksa bu sistem güzele benziyor, ama yanlış hatırlamıyorsam 45.000₺'ye R7 7700x ile Rtx 4070 kombinasyonuna sahip bir sistem görmüştüm, veyahut toplanabiliyordu diye biliyorum. Parça kalitesi olarak bir sorun görmüyorum sizin atmış olduğunuz sistemde.

Hem hazır hem toplama sistem ile ilgili herhangi bir sorununuz yoksa bu sistem güzele benziyor, ama yanlış hatırlamıyorsam 45.000₺'ye R7 7700x ile Rtx 4070 kombinasyonuna sahip bir sistem görmüştüm, veyahut toplanabiliyordu diye biliyorum. Parça kalitesi olarak bir sorun görmüyorum sizin atmış olduğunuz sistemde.
PTA Ryzen 7 7700 + RTX3070TI şu sistemdeki ekran kartını Rtx 4070 yaparak satın alabilirsiniz hocam. Sizin için başka bir sorun yok ise.

R7 7700x alacaktım. 7600x ile hiç fark yok neredeyse.

45'e daha iyisi olur mu bilmem. yardımcı olacak var mı?
Aralarındaki farklara bakmadım bilemiyorum. Tek kişiden fikir alarak ilerlemek şahsen doğru olmaz. Başka arkadaşlarda yazarsa daha iyi olabilir.

Tavsiyem 5 serisi yerine 7 serisine geçmen ve paran yeterse rtx 4070 ve üstü almanı öneririm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı