Çok mantıklı seçim olur.
Ön bilgi: Taban ve kapak metal kasa. 350nit (+-), %100 sRGB 16'9 2560*1440 paneli.
İncelemeleri.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Evet gerçekten bu attığınız da çok güzel duruyor ama MSI'ın OLED ekranıda bir yandan cezbediyor:) ek olarak kompakt tasarımı çok hoş. OLED diye korkmayın(yanma, nit azalma vs) kendim 3 senedir 4K OLED laptop kullanıyorum keyfi başka şeyde yok. Oyun...
www.technopat.net
Merhaba, Uzun bir süre boyunca 40.000-45.000 TL bandında oyuncu laptopu arayışımda özellikle Lenovo LOQ ve HP Victus modelleri arasında gidip geliyordum birçok kez mağazada onları inceledim onlarla kafamda karşılaştırma yaparak da yazacağım yorumlarımı. 27 Kasım 2024 tarihinde Gigabyte Aorus...
www.technopat.net
Alternatifi (tek eksiği 16*10 FHD+ "45NTSC" paneli)
43K için mükemmel kalite.
MSI Pulse 16 AI C1VFKG-087XTR Ultra 7-155H 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16
m.n11.com
Pulse hakkında görüşüm.
40-70k arası illa MSI isteyenler için en kaliteli ve bence minimum alınabilir MSI ürün. Boş yere Katana, sword için 50-70k vermeyin. Not: Ürün sanki Türkiye özel üretilmiş prototip ürün gibi. Çoğu ülkeye göz attım aynı serinin Türkiye'deki satışta ki modelini görmedim(ilginç şekilde Rusya'da...
www.technopat.net
Aorus ile Pulse bildiğim farkı.
16X düşünmediniz mi hocam? Pantone ve Dolby ile paneli avantajlı. Satıcı emin değilim. Çok zor karar. Benim için 3 üründe kaliteli. İş yükünüz hangisiyse onu tercih edin. Birisi kompakt OLED, diğerleri profesyonel içerik uygun sayılır (özellikle 16x) ürünler. Diğer iki üründe oyun zevki...
www.technopat.net