45-47 Bin TL'ye Hangi iş bilgisayari alinir?

Ayla9080

Hectopat
Bütçem 45-47 bin arasi sadece yazilim icin kullanacağım. Islemci onemliymis diyorlar. Ben HP, Lenovo, Dell arasında kaldım. Ekrani buyuk olsun ki sıkılmayayim, gozum yorulur. RAM 16 ve ustu olmali. Ekran da 15.6 ve ustu olsa guzel olur. Bu markalardan guzel bir laptop önerir misiniz?

Bütçem 45-47 bin arasi sadece yazilim icin kullanacağım. Islemci onemliymis diyorlar. Ben HP, Lenovo, Dell arasında kaldım. Ekrani buyuk olsun ki sıkılmayayim, gozum yorulur. RAM 16 ve ustu olmali. Ekran da 15.6 ve ustu olsa guzel olur. Bu markalardan guzel bir laptop önerir misiniz?

Oyun bilgisayari istemiyorum.

Bilgisayarda ne gibi işlemler yapacaksınız? Ona göre öneri yapılabilir.

Web tasarim, VS Studio yani ilerledikce cogu yazilim isi.

Sık sık taşımayı düşünüyorsanız 14" ekran öneririm, bütçenin bir kısmıyla da monitör alabilirsiniz.

Aslinda üniversiteye goturucem onun disinda tasimam ama ben monitor alsam surekli tak cikar yapmakla ugrasmak istemiyorum. Direk 15.6 inc alip rahat etmek istiyorum.

@Astiva
@Artoria Pendragon
Bakabilir misiniz acaba?

Son düzenleme:
Büyük ekran, fena olmayan pil ve taşınabilir olsun ve güçlü CPU olsun derseniz:

Benim şahsi tavsiyem ekran boyutundan taviz verin ve inanın pişman olmayacaksınız. OLED panel, 32 GB RAM, iyi pil ve taşınabilir:

Büyük ekran, fena olmayan pil ve taşınabilir olsun ve güçlü CPU olsun derseniz:

Benim şahsi tavsiyem ekran boyutundan taviz verin ve inanın pişman olmayacaksınız. OLED panel, 32 GB RAM, iyi pil ve taşınabilir:

Ben Huawei istemiyorum ki, kucuk olunca cidden sıkılirim ben. Yine de sağ olun Bu nasıl sizce?

F/P olarak berbat ve neden Huawei istemiyorsunuz? Küçük ekranın sıkıcı yanını da çözemedim.

Benim gozum hassas cunku zaten derecem cok hizli artiyor buyuk yazilar olunca daha guzel olur. Ben saglam bir şey istiyorum. Arastirdiklarin kadariyla bu markalari cok tavsiye edilmis ve her ofiste bunlar kullabiliyormus. Bu kadar yuksek ozellikleri bu kadar ucuza veriyorlarsa ben guvenmem. Sizin tavsiyeniz var mi acaba HP Lenovo ve Dell'de? Bu gece almak istiyorum, fiyatlar artmadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı