45-47 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
47000

Cbm0033

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Aranızda yeniyim ve üyelik açmamın sebebi buradaki ustalardan bilgi almak. Yaşım 39 ve oyun oynamayı seviyorum uzun zamandır PS5 oyunlarına takılıyordum ama artık bilgisayara geçme zamanın geldi diye düşündüm ve alacağım sistemde karar vermeden önce size danışmak istedim.

Elimdeki bütçem; sadece kasa için 45-47 bin TL hadi zorladım diyelim 49-50 bin olsun Max. Siteler görüyorum hazır tavsiye sistemler diye burada yazmak reklam gibi yasak olur mu bilmediğimden yazamıyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz FPS olarak yüksek alabileceğim ekran kartı olarak 4070 3X gibi düşünüyorum ama aklınızda daha iyi olur derseniz o da olabilir. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler iyi sosyaller ☺️

Merhabalar hocam şunu düşünebilirsiniz;

CPU: 7500F
Ekran Kartı: 4070Super
Anakart: MSI B650-S WıFı
Ram: Patriot viper venom 2x16 32gb 6000mhz cl30
SSD: Kingston renegade 1tb
Soğutucu: Thermalright peerless assassin se 120
Kasa + psu: gamers arena vento vg16al mesh fsp 650w 80+ hyper pro

Hocam uzun süre cevap gelmeyince sipariş geçtim kimse ilgilenmiyor diye ama yinede teşekkürler.

İşlemci: Ryzen 5 8700F
Ekran kartı: 4070 Super
Anakart : MSI Pro A620M-E AMD A620 mATX
Ram: Apacer Panther 32GB (2x16GB) 5200MHz DDR5 CL40 BULK

Yaptım wifili anakarta param yetmedi harici Wi-Fi aldım ileride 3-4 ay sonra anakart değiştirebilirim o yönden maddi sorunun olmayacak geçici olarak aldım

Hocam uzun süre cevap gelmeyince sipariş geçtim kimse ilgilenmiyor diye ama yinede teşekkürler.

İşlemci: Ryzen 5 8700F
Ekran kartı: 4070 Super
Anakart : MSI Pro A620M-E AMD A620 mATX
Ram: Apacer Panther 32GB (2x16GB) 5200MHz DDR5 CL40 BULK

Yaptım wifili anakarta param yetmedi harici Wi-Fi aldım ileride 3-4 ay sonra anakart değiştirebilirim o yönden maddi sorunun olmayacak geçici olarak aldım
Benim söylediğim sistemin fiyatlarına bakın akakçeden, performanslarını araştırın. Eğer kafanıza yatarsa hocam daha yeni sipariş geçtiyseniz iptal edip bunu söyleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı