16GB ideal yeter. 4070Tİ li sistem var ama bütçenizi aşıyor maalesef herşey dahil olunca.16 Gb Ram yazılım için yetermi
4070 Ti lı bir sistem olsa fiyatı çok artarmı
Bu sistem daha Mantıklı gibi Monitör olarak bunu almam mantıklı olurmu16GB ideal yeter. 4070Tİ li sistem var ama bütçenizi aşıyor maalesef herşey dahil olunca.
![]()
VULCAN-4070Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX EX Gamer 1-Click OC V2 GeForce RTX 4070 Ti 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
VULCAN-4070Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Yani kısaca monitörü 1080P alırsak o zaman 4070Tİ lı sistem alırsın.
Yani ağırlıklı olarak FPS oyuncusu değilsen 240 önermem. Bide Samsung monitörü pek öneren görmedim. Dandik diyorlar genelde.Bu sistem daha Mantıklı gibi Monitör olarak bunu almam mantıklı olurmu
https://www.sinerji.gen.tr/samsung-...4sYIsIivoQB_nqqAtaeKr53-MnyTungxoCo5sQAvD_BwE
Bu sisteme monitörde önerebilirmisiniz
Eder diye düşünüyorum kanki, o birazda senin kullanımına bağlı. Olmadı monitör bölümüne ayrı konu aç.Bu orta segment bir monitörmü bu sistemi yaklaşık 6-7 yıl kullanmayı planlıyorum idare eder mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.