45-50 bin TL telefon tavsiyesi

VitoCorleone0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu an kullandığım telefon Samsung A10s modeli bir cihaz. Telefon bildiğiniz gibi çok eskidi ve normal olarak kullanamıyorum bile. Telefon almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Android'den devam mı etsem yoksa IOS'a mı geçsem bilmiyorum. Bildiğiniz gibi kredi kartlarına telefonlarda taksit olayı kalktı mecburen kredi çekerek alacağım. Bütçem maksimum 45-50k arası. Hangi telefonu önerirsiniz, yenilenmiş telefon tavsiye eder misiniz?

Arkadaşlar merhaba, şu an kullandığım telefon Samsung A10s modeli bir cihaz. Telefon bildiğiniz gibi çok eskidi ve normal olarak kullanamıyorum bile. Telefon almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Android'den devam mı etsem yoksa IOS'a mı geçsem bilmiyorum. Bildiğiniz gibi kredi kartlarına telefonlarda taksit olayı kalktı mecburen kredi çekerek alacağım. Bütçem maksimum 45-50k arası. Hangi telefonu önerirsiniz, yenilenmiş telefon tavsiye eder misiniz?

Yenilenmiş telefon sakın alma. Bütçene göre ben 13 Pro Max öneririm seni uzun süre götürür.

Bütçe cikarsa Honor magic 7 Pro bakın.

Samsung S24+ veya bütçe çıkarsa S25 bakın mükemmel telefonlar. Sizi rahat 6-7 sene götürür.

S25'in fiyati cok fazla. Honor magic 7 Pro cok daha mantikli olur bütçe cikarsa. S25 ultradan bile daha iyi bircok konuda. Ne kadar Samsung sevsemde bu boyle.

Honor'dan bir artisi yok S25'in. Uzun kullanımda ikisi de uzmez. S25 serisi bu fiyatlardayken almak mantikli degil.

Ekstra magic 7 Pro'da 5 yil buyuk guncellemeler alacak. Samsung 7 yil alacak. Cok uçuk bir fark yok. Yazilim olarak Honor'u diger cinliler ile karistirmayin kaliteli bir yazilima sahip oldukca.

Hocam Samsung S24+ daha optimize bir cihaz.

Dedigim gibi Honor'u obur kalitesiz çinliler ile karistirmayin 🙂.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı