45-50 bin TL telefon tavsiyesi

S25 alsın demiyorum zaten sadece bütçe artarsa bakılabilir dedim.

Ekstra magic 7 Pro'da 5 yil buyuk guncellemeler alacak. Samsung 7 yil alacak. Cok uçuk bir fark yok. Yazilim olarak Honor'u diger cinliler ile karistirmayin kaliteli bir yazilima sahip oldukca.

Dedigim gibi Honor'u obur kalitesiz çinliler ile karistirmayin 🙂.
Hocam o fiyat bandında şahsen öyle bir firmaya o kadar para vermezdim. Daha büyük ,tanınmış markalar varken.

Bende bütçe artarsa Honor magic 7 Pro daha mantikli olur dedim. O butcede S24+, Magic 6 Pro gibi secenekler var ki Honor Magic 6 Pro da S24+'tan daha iyi.

Hocam o fiyat bandında şahsen öyle bir firmaya o kadar para vermezdim. Daha büyük, tanınmış markalar varken.

Honor taninmamis bir marka mi? S24 ultradan cok daha iyi kamerada S25 ultrayi gecen performanstada S25 ultraya denk kaliteli yazilimi olan bir cihazdan bahsediyoruz. Aşırı F/P kalıyor.

Samsung tarafında S24+, Honor tarafında Magic 6 Pro hatta bütçe çıkarsa magic 7 Pro alın.

Öyle ama Samsung daha uzun götürür hocam. Daha kaliteli bir telefon.

Alakası yok. Neresi daha kaliteli Samsung'un? Marka algısını bıtakalım lütfen.

Hocam Samsung S24+ daha optimize bir cihaz.

Optimizasyon olarak MagicOS daha optimize pil ve ısı yönetimine sahip. S24+ın neresi daha optimize hocam?

Minnacık dediğin 6.1 inç 15 16'lar ile aynı boyut 60 Hz olması kötü ama işlemcisi kamerası mükemmel.

İşlemcisi kısılmış bir işlemci, İP16'da bildiğimiz A18'in aynısı değil yani. Bataryası, kamerası ve ekranı olarak da daha iyi muadilleride var. Konu sahibi illa iPhone olsun deseydi bakılabilirdi ama Android muadilleri yanında alınmaz bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı