45-50 bin TL telefon tavsiyesi

İllaki iPhone istiyorsanız 16E olabilir Ram ve İşlemci bakımından üst düzey cihaz. Android Tarafında Magic 7 Pro Bütçe arttırmaya değer ancak ani bir maddi durumda satarım derseniz ülkede hiç değeri yok. Samsung tarafında ise şahsen s24+ okadar para vermez gider 24FE alırdım cidden çok F/P bir cihaz

Iphone tarafından bakacak olursam evet sağlam cihazlar ve satılmak istendiğinde piyasası olan marka. Bütçem için alınacak mantıklı cihaz arıyorum.

iPhone tarafından bakacak olursam evet sağlam cihazlar ve satılmak istendiğinde piyasası olan marka. Bütçem için alınacak mantıklı cihaz arıyorum.

iPhone dediğiniz gibi diğer cihazlara nazaran fiyatı az düşen ve hızlı satılan cihazlardır bana kalırsa iPhone 16e beklemenizi öneririm ama işlemciden biraz kısıp dinamik adalı bir deneyim için iPhone 15 veya ikinci el temiz iPhone 14 Pro alabilirsiniz Android isterseniz başka ama iPhone dışında Huawei telefonları da kalitelidir Google sorununu da çok rahat çözebiliyorsunuz.

Dostum bu Hz olayına çok takılıyorsun. YouTube vs. platformlarda kaç FPS video izliyorsunda 60Hz az geliyor? Tamamen algı bu.

Hz olayına çok takılmak tabii ki doğru değil ama verdiğin örnek saçma ötesi. 60Hz ile 120 farkını ana ekranda hatta quick paneli indirirken bile hissedebilirsin eğer 120 kullandıktan sonra 60a geçersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı