Kambur_Kaplumba
Decipat
Daha fazla
Hocam ramlerin sıkıntılı olduğunu daha yeni sizden duyuyorum, biraz daha açarmısınız bu stabilite sıkıntısını.7600X alınmaz kazık. RAM'ler stabilite sıkıntılı alınmaz.
NVIDIA zorunlu değilse sizin topladığınız sistemde.
![]()
Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci ve soğutucu değişirdim. Sonradan RAM takviyesi yapılabilir. Eğer bütçe sıkıntıya girmiyorsa soğutucu değişilmesin.
7600x e gelirsek testlerde 7700x ile hemen hemen aynı oyun performansını gösteriyor kimi yerlerde geçtiği oluyor kimi yerlerde geride kaldığı.
Bu fiyat bandında soğutma problemli olması bir yana gayet güzel bir işlemci olduğunu düşünüyorum.