45-50bin TL sistem önerisi

7600X alınmaz kazık. RAM'ler stabilite sıkıntılı alınmaz.

NVIDIA zorunlu değilse sizin topladığınız sistemde.

İşlemci ve soğutucu değişirdim. Sonradan RAM takviyesi yapılabilir. Eğer bütçe sıkıntıya girmiyorsa soğutucu değişilmesin.
Hocam ramlerin sıkıntılı olduğunu daha yeni sizden duyuyorum, biraz daha açarmısınız bu stabilite sıkıntısını.
7600x e gelirsek testlerde 7700x ile hemen hemen aynı oyun performansını gösteriyor kimi yerlerde geçtiği oluyor kimi yerlerde geride kaldığı.
Bu fiyat bandında soğutma problemli olması bir yana gayet güzel bir işlemci olduğunu düşünüyorum.

Hocam ramlerin sıkıntılı olduğunu daha yeni sizden duyuyorum, biraz daha açarmısınız bu stabilite sıkıntısını.
7600x e gelirsek testlerde 7700x ile hemen hemen aynı oyun performansını gösteriyor kimi yerlerde geçtiği oluyor kimi yerlerde geride kaldığı.
Bu fiyat bandında soğutma problemli olması bir yana gayet güzel bir işlemci olduğunu düşünüyorum.
7600X ile 9600x arasında AAA oyunları arasında fark oluyor. Fps bazlı oyunlarda 7600x fiyatının hakkını çok iyi veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4k max ayarlarda işlemci test etmek mantıklı bir tercih olmayabilir fark ediyorum ama kalkıp da 1080p de de kullanılacak halleri yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı