45 bin liraya tablet önerisi

Frostyy3

Hectopat
Öncelikle hepinize iyi günler, YKS için tablet arıyorum bütçem çok yüksek farkındayım, bu bütçeden en büyük beklentim uzun ömürlülük ve elbette kalite. Samsung Galaxy Tab S11 Ultra aldım lakin ekranı çok büyük olduğu için kullanamayacağımı düşünerek (okula götür-getir) iade ettim. Samsung Ultra modelleri kadar büyük bir ekran istemiyorum, akşamları yatakta vs. kullanılacak ürünler istiyorum yani o yüzden maksiumum 12.6 inç vs. olmalı dostlar. iPad Pro almayi düşündüm gayet rahat 5-6 yıl götürür lakin orada da 1 ay sonra iPad Pro M5 çipli versiyonu tanıtılacak o nedenle iPad konusunda kararsızım. Ayrıca eğitim kampanyasından yararlanmak için Apple'in sitesinden almalıyım ama orada da sadece 3 taksit imkanı var bu da benim için bir eksi. iPad Air'e de baktım işlemci canavar olsa da ekran 60Hz ve IPS olduğu için ona karşı da çok mesafeliyim. AMOLED bir panel istiyorum, içerik ürettiğim minik bir kanalım var. Bu nedenle çok uzun süreler dizi/film izleme sürecim oluyor kanal konsepti olarak. O yüzden beni ders ve dizi film konusunda taşıyacak bir tablet istiyorum. Şu ana kadar aklımda olan modeller;
iPad Air 11
iPad Pro 11.
Honor Magic Pad 2
Xiaomi Pad 7 Pro

Belki Huawei modelleri de olabilir...

Şimdiden vereceğiniz fikirler için hepinize çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hepinize iyi günler, YKS için tablet arıyorum bütçem çok yüksek farkındayım, bu bütçeden en büyük beklentim uzun ömürlülük ve elbette kalite. Samsung Galaxy Tab S11 Ultra aldım lakin ekranı çok büyük olduğu için kullanamayacağımı düşünerek (okula götür-getir) iade ettim. Samsung Ultra modelleri kadar büyük bir ekran istemiyorum, akşamları yatakta vs. kullanılacak ürünler istiyorum yani o yüzden maksiumum 12.6 inç vs. olmalı dostlar. iPad Pro almayi düşündüm gayet rahat 5-6 yıl götürür lakin orada da 1 ay sonra iPad Pro M5 çipli versiyonu tanıtılacak o nedenle iPad konusunda kararsızım. Ayrıca eğitim kampanyasından yararlanmak için Apple'in sitesinden almalıyım ama orada da sadece 3 taksit imkanı var bu da benim için bir eksi. iPad Air'e de baktım işlemci canavar olsa da ekran 60Hz ve IPS olduğu için ona karşı da çok mesafeliyim. AMOLED bir panel istiyorum, içerik ürettiğim minik bir kanalım var. Bu nedenle çok uzun süreler dizi/film izleme sürecim oluyor kanal konsepti olarak. O yüzden beni ders ve dizi film konusunda taşıyacak bir tablet istiyorum. Şu ana kadar aklımda olan modeller;
iPad Air 11
iPad Pro 11.
Honor Magic Pad 2
Xiaomi Pad 7 Pro

Tab S11 neden düşünmedin? Onu alabilirsin.
Daha uyguna Magic Pad 2 en mantıklısı. Ama iPad alacaksan Pro al geç. Sana kalmış. Ya Magic Pad 2 ya da Pro m4.

İyi günler. 2 ay kadar önce amazon üzerinden ipad pro m4 aldım 11 inç olan versiyonunu. Ben gayet memnumum hatta ilk defa tablet aldığım için gereksiz geliyordu biraz fakat kullandıkça baya kolaylık sağladı. Ders çalışmak için, yatakta kullanım ve taşıma için de ideal ekran boyutu olduğunu düşünüyorum. 1.5 tıl kadar önce de kardeşime tab s9 almıştım, üni sınavına hazırlanırken kullandi ve hala kullaniyor o da ekran boyutundan memnun. O bütçede bence en makulu de m4 ipad pro. Yeni cikanlarin bu fiyatlarda olup olmayacagi mechul onu da dusunmek lazim. M4 islemci gerektiginden cok daha guclu bir islemci zaten. Ve amazonda 6 taksitle almistim ben hala devam ediyor mu bilmiyorum ama kontrol edebilirsin.

Tab S11 neden düşünmedin? Onu alabilirsin.
Daha uyguna Magic Pad 2 en mantıklısı. Ama iPad alacaksan Pro al geç. Sana kalmış. Ya Magic Pad 2 ya da Pro m4.
S11 de düşündüm lakin s11 ultrayı iade ettikten sonra tekrar aynı modele yönelmek istemedim farklı modelleri de araştırıp öğrenmek istedim hocam.

iPad Air 11
iPad Pro 11.
Honor Magic Pad 2
Xiaomi Pad 7 Pro

iPad Pro 11 inç kullanıcısıyım, emin ol 1 ay sonra çıkacak m5'li versiyonunda müthiş yenilikler olmayacak. Ekran zaten tandem OLED ekstra ne katabilirler bu ekrana. İşlemci desen salla zaten roket mi kaldırıcan m5'e ihtiyacın yok.

Ekran olarak muazzam iyi, zaten anlatmama gerek yok piyasadaki en iyi ekranlardan biri. Çok uzun süreler götürür seni gönü rahatlığıyla alabilirsin. Yanında bedava aksesuar seçeneği için kalemi al AirPods seçme kesinlikle.

İyi günler. 2 ay kadar önce Amazon üzerinden iPad Pro M4 aldım 11 inç olan versiyonunu. Ben gayet memnumum hatta ilk defa tablet aldığım için gereksiz geliyordu biraz fakat kullandıkça bayağı kolaylık sağladı. Ders çalışmak için, yatakta kullanım ve taşıma için de ideal ekran boyutu olduğunu düşünüyorum. 1.5 tıl kadar önce de kardeşime Tab S9 almıştım, üniversite sınavına hazırlanırken kullandi ve hala kullaniyor o da ekran boyutundan memnun. O bütçede bence en makulu de M4 iPad Pro. Yeni cikanlarin bu fiyatlarda olup olmayacagi mechul onu da dusunmek lazim. M4 islemci gerektiginden cok daha guclu bir islemci zaten. Ve Amazon'da 6 taksitle almistim ben hala devam ediyor mu bilmiyorum ama kontrol edebilirsin.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam, kaça almıştınız acaba? 6 taksit imkanı sunan başka siteler var lakin dediğim gibi Apple'ın kendi sitesinden satın almam durumunda Apple Pencil Pro kampanya ile bedavaya geliyor ama Apple Türkiye'den alırsam da 3 taksit ile sınırlı kalıyor taksit imkanım. 44 bini 3 taksite bölmek de ay sonuna farklı ödeme yöntemleri mi düşünsek diye sordurtuyor :( S9 çoğu yerde beğenilen ve övülen bir tablet hocam onu da araştırdım lakin şu an yazılım desteği uzun olsun istediğim için yeni çıkmış sayılabilecek ürünlere bakıyorum biraz da.

Son düzenleme:
iPad Air 11
iPad Pro 11.
Honor Magic Pad 2
Xiaomi Pad 7 Pro

iPad Pro M4 gayet iyidir hocam, pad 7 Pro'yu önermiyorum bu fiyat bandında. Magic Pad 2 için bir bilgim yok yorum yapmayacağım. Dediğiniz gibi IPad'lerde Pro harici cihazlarda 60Hz ekran bulunmakta. Onu göz önünde bulundurarak o cihazlara yonelmemenizi tavsiye ediyorum. Ancak Apple cihazlarındaki paneli IPS diye geçmemek lazım. Retina ekran olayları var yanlış bilmiyorsam gayet iyi bir görüntü veriyor.

iPad Pro 11 inç kullanıcısıyım, emin ol 1 ay sonra çıkacak m5'li versiyonunda müthiş yenilikler olmayacak. Ekran zaten tandem OLED ekstra ne katabilirler bu ekrana. İşlemci desen salla zaten roket mi kaldırıcan m5'e ihtiyacın yok.

Ekran olarak muazzam iyi, zaten anlatmama gerek yok piyasadaki en iyi ekranlardan biri. Çok uzun süreler götürür seni gönü rahatlığıyla alabilirsin. Yanında bedava aksesuar seçeneği için kalemi al AirPods seçme kesinlikle.
Hocam arada büyük bir fark olmayacağı konusunda çok haklısınız benim aklıma takılan büyük kısım genel olarak fiyatın düşebilme ihtimali, Apple yeni bir ürün çıkardığında bir önceki neslinin fiyatı %10-12 arası düşüyor diye gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı