Frostyy3
Hectopat
Öncelikle hepinize iyi günler, YKS için tablet arıyorum bütçem çok yüksek farkındayım, bu bütçeden en büyük beklentim uzun ömürlülük ve elbette kalite. Samsung Galaxy Tab S11 Ultra aldım lakin ekranı çok büyük olduğu için kullanamayacağımı düşünerek (okula götür-getir) iade ettim. Samsung Ultra modelleri kadar büyük bir ekran istemiyorum, akşamları yatakta vs. kullanılacak ürünler istiyorum yani o yüzden maksiumum 12.6 inç vs. olmalı dostlar. iPad Pro almayi düşündüm gayet rahat 5-6 yıl götürür lakin orada da 1 ay sonra iPad Pro M5 çipli versiyonu tanıtılacak o nedenle iPad konusunda kararsızım. Ayrıca eğitim kampanyasından yararlanmak için Apple'in sitesinden almalıyım ama orada da sadece 3 taksit imkanı var bu da benim için bir eksi. iPad Air'e de baktım işlemci canavar olsa da ekran 60Hz ve IPS olduğu için ona karşı da çok mesafeliyim. AMOLED bir panel istiyorum, içerik ürettiğim minik bir kanalım var. Bu nedenle çok uzun süreler dizi/film izleme sürecim oluyor kanal konsepti olarak. O yüzden beni ders ve dizi film konusunda taşıyacak bir tablet istiyorum. Şu ana kadar aklımda olan modeller;
iPad Air 11
iPad Pro 11.
Honor Magic Pad 2
Xiaomi Pad 7 Pro
Belki Huawei modelleri de olabilir...
Şimdiden vereceğiniz fikirler için hepinize çok teşekkür ederim.
iPad Air 11
iPad Pro 11.
Honor Magic Pad 2
Xiaomi Pad 7 Pro
Belki Huawei modelleri de olabilir...
Şimdiden vereceğiniz fikirler için hepinize çok teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: