45 bin TL Hazır sistem önerisi

KtPt

Hectopat
Daha fazla  
40.000-45.000TL civarı oyun için güzel hazır kasa öneriniz var mı? Fiyatları uzun süredir takip etmiyorum toplama mı daha uyguna gelir yoksa hazır kasa mı?

Özelleştir.
1733851133972.png

Soğutucu:

Kazık fiyatlı alınmaz.

40.000-45.000TL civarı oyun için güzel hazır kasa öneriniz var mı? Fiyatları uzun süredir takip etmiyorum toplama mı daha uyguna gelir yoksa hazır kasa mı?

1733851273393.png

bence hazır sistem alma alcaksan evin yakınından bi bilgisyarcıdan al
Evin yakınında bilgisayarcıyı bırak market bile yok
ha böyle bi şey alacaksan mükemmel ama darboğaz testi yap internetten öyle al hayırlı olsun şimiden bilgisyarın herkese nasip olmuyor şöyle şeyler :)
Teşekkürler

Özelleştir.
Eki Görüntüle 2371500

Soğutucu:

Kazık fiyatlı alınmaz.

Teşekkürler bakıyorum

nasıl nasıl önerilerde bulunuyorsunuz siz ?
demek ki başka kişilere sormasak , başka konulara ve forumlara bakmasak size güvenip ortada kalacağız...

Herkes kendi fikrini sunuyor ortaya doğruluğu yanlışlığı kendi fikrine göre değişir.

Tabii ki herkes kendi fikirlerini sunabilir ama yanlış yönlendirmeyelim.
Senin paylaştığın sistem işlemci 8400F. Sadece 7500F yapsam 47k yapıyor ve çok pahalı.
Diğer arkadaş diyor bilgisayarcıdan sistem toplayın.
Zaten güvenebileceğimiz bilgisayarcılar olsa ve F/P olabilse insanlar niye nettin alsın.
Öneri yapılacaksa yüzbaşının yapıldığı gibi yapılmalı.
Olay şu: Şimdi herkes güzel sistemler atsın, en güzeli hangisi ise ona göre kararınızı verin.
Ben bazı konular görüyorum, adama tek mesaj atılıyor tamam alıyorum diyor konu sahibi...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı