NVIDIA önerenler genelde bilgisiz kişiler oluyor açık konuşmak gerekirse. AMD'nin eski ekran kartlarından dolayı herkeste bir AMD önyargısı var. Bu sorunlar 7000 serisinde çözülmüş olmasına rağmen bir türlü anlamayan arkadaşlar var ve bu bütçede en performanslı kart da 7800XTdir. Böyle bir bütçede 4060 ve 4060 Ti gibi rezil kartlar alarak paranı çöpe atmış olursun.
Tedirgin olmanı anlıyorum para verip sonra bozulmasını ve rezil olmasını istemiyorsun gayet normal bir tedirginlik ama Nvidia şuan gerçekten çok kötü bir durumda onun hariçinde belki bekleyip 5060 serisi alabilirsin ama cidden bu fiyata yukarda önerdiğim sistem çok iyi.
Tedirgin olmanı anlıyorum para verip sonra bozulmasını ve rezil olmasını istemiyorsun gayet normal bir tedirginlik ama Nvidia şuan gerçekten çok kötü bir durumda onun hariçinde belki bekleyip 5060 serisi alabilirsin ama cidden bu fiyata yukarda önerdiğim sistem çok iyi.
Hocam bütçe yükseltip 4070Super alamıyorsan ben ve hocalarım AMD önericekler sana haklı olarak. He 4070Super alsan bile AMD önericekler ama ben senin safına geçebilirim .
32 GB ve 2 TB ssd koyarız ama bu fiyatlandırmada işlemci ve ekran kartından kısmak zorunda kalırız. Yukarda paylaştığım sistemi al sonrasında 16 GB DDR5 bir tane daha alırsın.
Hocam bütçe yükseltip RTX 4070 Super alamıyorsan ben ve hocalarım AMD önerecekler sana haklı olarak. He RTX 4070 Super alsan bile AMD önerecekler ama ben senin safına geçebilirim .