45 bin TL i7 12700KF ve RTX 4060 sistem önerisi

Bütçe
40.000 - 45.000
Haklısınız ! AMD bir keresinde DLSS yok boş kart.
Minecraft RTX açabiliyor mu AMD FANLARI KONUŞUN !
Eeeyyy dış mihrak AMD'ci ! Amerikanyanın oyunlarına kanmıyoruz biz ! Sen sanalikada RTX açabiliyor musun hadii konuş ! Bizim kartımızın adı RTX bikerem ! Sadece bize has bu ! Hadi cevap ver ! @efebatiin

Hocam bütçe yükseltip 4070Super alamıyorsan ben ve hocalarım AMD önericekler sana haklı olarak. He 4070Super alsan bile AMD önericekler ama ben senin safına geçebilirim 🤣🤣.

32 GB ve 2 TB ssd koyarız ama bu fiyatlandırmada işlemci ve ekran kartından kısmak zorunda kalırız. Yukarda paylaştığım sistemi al sonrasında 16 GB DDR5 bir tane daha alırsın.
Bütçe halledilir bir şekilde üç aşağı beş yukarı ama ben AMD dünyasına aşırı yabancıyım. RX 7800 XT ile hangi işlemciyi almam gerek ve anakart. Gerisini kendim çözebilirim. Ama anakart ve işlemci önerisine ihtiyacım var.

Eeeyyy dış mihrak AMD'ci! Amerikanyanın oyunlarına kanmıyoruz biz! Sen sanalikada RTX açabiliyor musun hadii konuş! Bizim kartımızın adı RTX bikerem! Sadece bize has bu! Hadi cevap ver! @efebatiin

RTX yalan inanmayın öyle saçma şeylere 😎 tek kral vardır oda AMD 😎😎

Hocam siz isterseniz biraz daha kafanızda AMD oturdun çünkü bende 4060 var Ben kendi sistemimi 18 bin TL ye aldım. Siz 45 bin TLye 4060 lı sistem alıyorsunuz paranıza yazık edersiniz.
Bütçe halledilir bir şekilde üç aşağı beş yukarı ama ben AMD dünyasına aşırı yabancıyım. RX 7800 XT ile hangi işlemciyi almam gerek ve anakart. Gerisini kendim çözebilirim. Ama anakart ve işlemci önerisine ihtiyacım var.

B650M-D işlemci olarak 7500F demek isterim ama sonra sinirleniyor birisi :D o yüzden 9600X bakabilirsin bütçen çıkmazsa SSD'den kısarsın zaten 2. bir M.2 slotu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı