9070 mi 4070Super mi?Hocam bütçe yükseltip 4070Super alamıyorsan ben ve hocalarım AMD önericekler sana haklı olarak. He 4070Super alsan bile AMD önericekler ama ben senin safına geçebilirim.
9070 mi 4070Super mi?Hocam bütçe yükseltip 4070Super alamıyorsan ben ve hocalarım AMD önericekler sana haklı olarak. He 4070Super alsan bile AMD önericekler ama ben senin safına geçebilirim.
Üfff yanına bir de 7500f7800XT![]()
Tabiki 4070Super. Bizim DLLS 4'ümüz var ve ve ve rey tirasing çok iyi abiğğ (!)9070 mi 4070Super mi?![]()
Haklısınız ! AMD bir keresinde DLSS yok boş kart.Tabiki 4070Super. Bizim DLLS 4'ümüz var ve ve ve rey tirasing çok iyi abiğğ (!)
Eeeyyy dış mihrak AMD'ci ! Amerikanyanın oyunlarına kanmıyoruz biz ! Sen sanalikada RTX açabiliyor musun hadii konuş ! Bizim kartımızın adı RTX bikerem ! Sadece bize has bu ! Hadi cevap ver ! @efebatiinHaklısınız ! AMD bir keresinde DLSS yok boş kart.
Minecraft RTX açabiliyor mu AMD FANLARI KONUŞUN !
Hocam bütçe yükseltip 4070Super alamıyorsan ben ve hocalarım AMD önericekler sana haklı olarak. He 4070Super alsan bile AMD önericekler ama ben senin safına geçebilirim.
Bütçe halledilir bir şekilde üç aşağı beş yukarı ama ben AMD dünyasına aşırı yabancıyım. RX 7800 XT ile hangi işlemciyi almam gerek ve anakart. Gerisini kendim çözebilirim. Ama anakart ve işlemci önerisine ihtiyacım var.32 GB ve 2 TB ssd koyarız ama bu fiyatlandırmada işlemci ve ekran kartından kısmak zorunda kalırız. Yukarda paylaştığım sistemi al sonrasında 16 GB DDR5 bir tane daha alırsın.
Eeeyyy dış mihrak AMD'ci! Amerikanyanın oyunlarına kanmıyoruz biz! Sen sanalikada RTX açabiliyor musun hadii konuş! Bizim kartımızın adı RTX bikerem! Sadece bize has bu! Hadi cevap ver! @efebatiin
Bütçe halledilir bir şekilde üç aşağı beş yukarı ama ben AMD dünyasına aşırı yabancıyım. RX 7800 XT ile hangi işlemciyi almam gerek ve anakart. Gerisini kendim çözebilirim. Ama anakart ve işlemci önerisine ihtiyacım var.
Bütçe halledilir bir şekilde üç aşağı beş yukarı ama ben AMD dünyasına aşırı yabancıyım. RX 7800 XT ile hangi işlemciyi almam gerek ve anakart. Gerisini kendim çözebilirim. Ama anakart ve işlemci önerisine ihtiyacım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.