45 bin TL laptop önerisi

Bu model için düşünceniz nedir ?
F15 sorun değilse alınabilir. Bu fiyatta 140W 4070'li TUF ilk defa gördüm. Lakin bu fiyat bandında Victus daha iyi olur. F15'i Mediamarkt'a gidip deneyim etmenizi tavsiye ederim.

F15 sorun değilse alınabilir. Bu fiyatta 140W 4070'li TUF ilk defa gördüm. Lakin bu fiyat bandında Victus daha iyi olur. F15'i MediaMarkt'a gidip deneyim etmenizi tavsiye ederim.

HP, Casper, Monster bu markalara pek ısınamıyorum hocam açıkçası ya. Kağıt üstünde çok iyi değerleri var fakat malzeme kalitelerinin iyi olmadığını düşünmekteyim.

Alakası yok tam tersi araştırmanızı öneririm.
Nasıl alakası yok hadi sizi dinliyorum anlatın bana. Bilginiz yoksa yorum yapmayın zor bir şey değil. HX demek çok daha fazla güç, kötü enerji verimliliği ve yüksek ısı demek daha önce kaç defa TUF laptop kullandınız? Intel işlemcili modellerinde arz olmadığı için fiyatlar düşük oluyor. 2 tane SSD iade ettim laptop ısındığı için.

HP, Casper, Monster bu markalara pek ısınamıyorum hocam açıkçası ya. Kağıt üstünde çok iyi değerleri var fakat malzeme kalitelerinin iyi olmadığını düşünmekteyim.
Victusların malzeme kalitesi abartıldığı kadar kötü değil, gayet iyi bir plastik hatta. Öznel bir durum biraz da bu, ben şahsen klavye tasarımını ve ekran kalitesini standartların çok altında buluyorum ama monitör ile kullandığım için benim için sıkıntı olmazdı Victus da alabilirdim.

Son düzenleme:
Nasıl alakası yok hadi sizi dinliyorum anlatın bana. Bilginiz yoksa yorum yapmayın zor bir şey değil. HX demek çok daha fazla güç, kötü enerji verimliliği ve yüksek ısı demek daha önce kaç defa TUF laptop kullandınız? Intel işlemcili modellerinde arz olmadığı için fiyatlar düşük oluyor. 2 tane SSD iade ettim laptop ısındığı için.

Victus'ların malzeme kalitesi abartıldığı kadar kötü değil, gayet iyi bir plastik hatta. Öznel bir durum biraz da bu, ben şahsen klavye tasarımını ve ekran kalitesini standartların çok altında buluyorum ama monitör ile kullandığım için benim için sıkıntı olmazdı Victus da alabilirdim.

Önerebileceğiniz bir Victus modeli var mı peki hocam?

Önerebileceğiniz bir Victus modeli var mı peki hocam?
Jarrod'sTech izleyebilirsiniz YouTube'da aynı modellerle karşılaştırma yapan nadir kanallardan. CihazTV'yi de önerebilirim, kendisinin Telegram Discord kanallarındaki insanların pek bir bilgisi olmuyor YouTube videolarını baz almanızda fayda var.

Ayrıca şunu da belirteyim harici monitör ile kullanılacaksa HDMI 2.1 kablosu alıp benim gibi 500 liranızı çöpe atmayın USB-C to DP kablosu almanız lazım görüntüyü ekran kartının arabiriminden alırsınız, 10 bit, Sync teknolojileri ve yüksek hz görüntü için. Ayrıca performansınızı da arttıracaktır.

Son düzenleme:
Jarrod'sTech izleyebilirsiniz YouTube'da aynı modellerle karşılaştırma yapan nadir kanallardan. CihazTV'yi de önerebilirim, kendisinin Telegram Discord kanallarındaki insanların pek bir bilgisi olmuyor YouTube videolarını baz almanızda fayda var.

Ayrıca şunu da belirteyim harici monitör ile kullanılacaksa HDMI 2.1 kablosu alıp benim gibi 500 liranızı çöpe atmayın USB-C to DP kablosu almanız lazım görüntüyü ekran kartının arabiriminden alırsınız, 10 bit, Sync teknolojileri ve yüksek hz görüntü için. Ayrıca performansınızı da arttıracaktır.
Mux aynı işlevi görmüyor mu hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı