45 bin TL sistem tavsiyesi

Harvel0061

Centipat
Daha fazla  
Selamlar herkese, fiyat/performans odaklı çoğunlukla CS2 oynayacağım bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum, biraz araştırdığımda tek tek toplandıgında daha pahalı gibi, YouTuberların paylaştıkları sistemler fiyat olarak iyi ama orada da stok hemen bitiyor sanırım, tavsiyeleriniz var mıdır? Acelem yok 1-2 ay bekleyebilirim.

Ayrıca elimde PS5 için aldığım Samsung 990 Oro heatsink M2 1 TB SSD mevcut, bunu bilgisayarda kullanmak istiyorum, hazır PC'lerde SSD'yi hiç almadan yapabiliyor muyuz? Kontrol ettiğimde parça yükseltme düşürme var ama komple kaldırmayı bulamadım, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese, fiyat/performans odaklı çoğunlukla CS2 oynayacağım bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum, biraz araştırdığımda tek tek toplandıgında daha pahalı gibi, YouTuber'ların paylaştıkları sistemler fiyat olarak iyi ama orada da stok hemen bitiyor sanırım, tavsiyeleriniz var mıdır? Acelem yok 1-2 ay bekleyebilirim.

Ayrıca elimde PS5 için aldığım Samsung 990 oro heatsink M.2 1 TB SSD mevcut, bunu bilgisayarda kullanmak istiyorum, hazır PC'lerde SSD'yi hiç almadan yapabiliyor muyuz? Kontrol ettiğimde parça yükseltme düşürme var ama komple kaldırmayı bulamadım, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler, iyi sosyaller.

11.11 indirimlerini bekle. ssd için bir fikrim yok

Bunu izledim youtube da 2 hafta önce 34.999 a satılmış çok uygun geldi, şuan 43,999, Kasım indirimiyle belki denk gelirim bj tarz bir indirime :)

9 taksite sallarım dersen bunu önerebilirim,taksitsiz fiyat pek avantajlı değil ama taksit yapınca çok avantajlı sayılır. Bileşenler biraz kötüdür tabi bunda. Sen 7500f 5060ti 16gb arıyorsan 37.500tl civarına görürsen al peşin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı