Hocam varsa önerdiğiniz bir laptop atın inceleyelim. Birde hangi durumlarda ikiye katlıyor?Hocam dediğim gibi masaüstü bilgisayarınız olduğunu yeni gördüm zaten elde bilgisayar varsa MacBook almak mantıklı olabilir.
Hocam varsa önerdiğiniz bir laptop atın inceleyelim. Birde hangi durumlarda ikiye katlıyor?Hocam dediğim gibi masaüstü bilgisayarınız olduğunu yeni gördüm zaten elde bilgisayar varsa MacBook almak mantıklı olabilir.
Hocam varsa önerdiğiniz bir laptop atın inceleyelim. Bir de hangi durumlarda ikiye katlıyor?
Hocam zaten öyle aman aman bir oyun oynamıyorum fc25, cs ve forza falan oynuyorum onları da sürekli aramam. Öte yandan uzun ömür konusunda macbook daha iyi değil midir?HP Victus 16-S1002NT A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri ben performans ve uzun ömürlü olması bakımından söylemiştim ayrıca ileride oyun oynamaya heves ederseniz yolculukta vs. sizi üzmez.
Hocam zaten öyle aman aman bir oyun oynamıyorum FC 25, CS ve Forza falan oynuyorum onları da sürekli aramam. Öte yandan uzun ömür konusunda MacBook daha iyi değil midir?
Victus'ların ekranı sıkıntılı diye biliyorum ayrıca hocam 50K'a ya çıkamam. Max 45k.
Hocam açıkçası aldığım herhangi bir ürünü daha sonrasında öyle satmayı ben düşünmüyorum. Şu son 2 senedir Asus'un rog ve vivobook serilerini deneyimledim ve iki seride de sorun yaşadım. Vivobook'da ki kapalı kutu fiziksel hasardı diğeri de 5 kez anakartı değişti ve sorunu çözülmedi aslında bu yüzden gaming laptop istemiyorum. Birde hafiflik ve uzun pil ömrü benim için önemli.Hocam uzun ömürlülük ve satma kolaylığı için attığım laptopun daha iyi olduğunu düşünüyorum ama sürekli oyun aramam sadece iş okul vs. derseniz evet MacBook.
Bende ASUS Vivobook S 15 OLED (M5506)|Dizüstü Bilgisayar Ev|ASUS Türkiye bu laptop vardı oled ekran olması ve 32gb ram olması açıkçası beni cezbetmişti fakat iade etmek zorunda kaldım. Bu tarz bir laptoba en yakın olarak macbook'u görüyorumHocam uzun ömürlülük ve satma kolaylığı için attığım laptopun daha iyi olduğunu düşünüyorum ama sürekli oyun aramam sadece iş okul vs. derseniz evet MacBook.
Hocam açıkçası aldığım herhangi bir ürünü daha sonrasında öyle satmayı ben düşünmüyorum. Şu son 2 senedir ASUS'un ROG ve Vivobook serilerini deneyimledim ve iki seride de sorun yaşadım. Vivobook'daki kapalı kutu fiziksel hasardı diğeri de 5 kez anakartı değişti ve sorunu çözülmedi aslında bu yüzden Gaming laptop istemiyorum. Bir de hafiflik ve uzun pil ömrü benim için önemli.
Bunun yanında laptopu kız kardeşime alacağım onunda oynadığı Max oyunlar Roblox ve Minecraft MacBook'un bu iki oyunu açacağını düşünüyorum.
Diğer taraftan günlük kullanım ve üniversite için alıyorum, yeri geldiğinde Adobe'nin programlarını kullanmak için tasarım işinde vs.
Bende ASUS Vivobook S 15 OLED (M5506)|Dizüstü Bilgisayar Ev|ASUS Türkiye bu laptop vardı OLED ekran olması ve 32 GB RAM olması açıkçası beni cezbetmişti fakat iade etmek zorunda kaldım. Bu tarz bir laptopa en yakın olarak MacBook'u görüyorum.
Açıkçası asus'un oled ekranlı laptopunda fiziksel hasar olmasaydı güzel olacaktı 32gb ram ve oled ekran bunun yanında 8845hs igpu'su da okeydi yani.O zaman MacBook en mantıklısı hayırlı olsun şimdiden.
Bende zaten pt'den alacağım m2 16/512 gb 45k falan veyahut m2 16gb/252 36k ya geliyorEvde sağlam masaüstün varsa yerinde olsam M1 Air 16 GB alırım pt bilişimde 32 bin civarı zaten dediklerin için fazlasıyla yeterli tasarım içinde üstesinden gelir.
Bende zaten Pt'den alacağım M.2 16/512 GB 45k falan veyahut M.2 16gb/252 36k ya geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.