45 bin TL'ye MSI B550 Gaming Plus anakarta sistem toplama

Bütçe
45000
Daha fazla  
Merhaba, ben bilgisayar toplamaya karar verdim ve 45 bin civarında bir sistem toplamaya karar verdim. Sistemim şu şekilde;
ASUS 4060 Ti 8 GB OC.
Ryzen7 5700G.
G.Skill 2x16 veya 32 RAM.
Kioxia Exceria Plus 1TB veya 2TB SSD
Sormak istediğim şu ki, seçtiğim anakart MSI B550 Gaming Plus 4400 MHz'di ama vatana fiyat bilgisi almaya gittiğimde oradaki görevli bana ASUS B550M-K ARGB 5100 MHz önerdi. Sizce bu anakart iyi midir? Pek bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye neden ddr4 ve 4060ti? Şu an daha uygun fiyata DDR5 ryzen 7500F - 4070 super bilgisayarlar alınabiliyor.

Bence etmelisin kesinlikle, hazır sistemlere bakabilirsin. Son zamanlarda güzel sistemler çıkıyor.

Öğlen vakti tekrardan bir konu aç veya tekrar buraya yanıt yaz yardımcı olurlar.
Ya tekrar paylaştığım için uyarı alıyorum bu 3 . Paylaşımım o yüzden tek bir şey de yapmak istiyom

Bence etmelisin kesinlikle, hazır sistemlere bakabilirsin. Son zamanlarda güzel sistemler çıkıyor.

Öğlen vakti tekrardan bir konu aç veya tekrar buraya yanıt yaz yardımcı olurlar.
Bu arafa hazır sistemler baya kazık 4 5 bin kira kâr payı alıyolar ve çakma marka kullanıyolar

Ya tekrar paylaştığım için uyarı alıyorum bu 3 . Paylaşımım o yüzden tek bir şey de yapmak istiyom

Bu arafa hazır sistemler baya kazık 4 5 bin kira kâr payı alıyolar ve çakma marka kullanıyolar
Bu kategoride 35-45K arasında bilgisayar önerisi isteyen kişilere yapılan yorumları oku. Senin almayı düşündüğünden çok daha mantıklı ürünler olduğunu göreceksin. Çakma marka demenden kasıt sanırım ‘ duyulmayan markalar ‘ doğru mudur?

Açıklamak gerekirse:
İşlemci: İşlemcinin kendi ekran kartı var yani ekstra ekran kartı almayacaksan alırsın bunu
Ekran kartı: Bu fiyat için 4070 süper olmadı 7800 xt veya 7900 gre alabilirsin
Sistemin parçaları eski olduğu için ddr 5 desteklemiyor iyi bir anakart ile ddr5 ram alabilirsin genel olarak sistem çok eski işlemcin seçimin çok yanlış ekstra bir ekran kartı ile kullanılacak bir işlemci değil performans düşüklüğü yaşatır. bu fiyata böyle bir sistem almak kesinlikle kazık
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
anakartı msi b650 yap

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı