HP CB001NT laptop Car Mechanic SIM oynarken ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Elevona

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt
Meslek
Öğrenci
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1NDf9qKB3UfjThtJVSayMVrvID9Yf6meP/view?usp=sharing
RAM
2x8GB Samsung 2400MHz
SSD veya HDD modeli
240 SSD 1TB HDD
Ekran kartı
GTX 1050
Anakart
836B 46.24
İşlemci
i7-7700HQ
DDU ile Intel ve NVIDIA driverlarımı güncelledim 2x8 RAM var laptop HP CB001NT.
Car Mechanic SIM 21 oynarken aniden başıma geldi ve nedense oynarken gidiyor sadece.

Merhaba.

ATTEMPTED_WRITE_TO_READ_ONLY_MEMORY hatasının sebebi ekran kartı sürücüsü olarak görünüyor.
GPU'dan senkronizasyon objesi beklenirken hata alınmış. Ancak hangi GPU kaynaklı olduğu belirtilmemiş.

Bunu görebilmek adına Olay Görüntüleyicisi Raporu incelemek faydalı olacaktır.

Tüm logları iletebilir misiniz?

Hataların biri ise Intel Wi-Fi sürücüsü kaynaklı oluşmuş. Sürücü bilinmeyen bir işlem yürütmeye çalışmış.

Bu link üzerinden sürücüyü indirip kurabilir misiniz? Eğer çalışmazsa Donanım Kimliği ilettiğiniz taktirde sürücüyü bulabilirim.

Ek olarak Realtek SD kart okuyucu sürücünüzü de güncelleyelim.

Bunlar haricinde bir sorun göremedim.

Merhaba.

Attempted_wrıte_to_read_only_memory hatasının sebebi ekran kartı sürücüsü olarak görünüyor.
GPU'dan senkronizasyon objesi beklenirken hata alınmış. Ancak hangi GPU kaynaklı olduğu belirtilmemiş.

Bunu görebilmek adına olay görüntüleyicisi raporu incelemek faydalı olacaktır.

Tüm logları iletebilir misiniz?

Hataların biri ise Intel Wi-Fi sürücüsü kaynaklı oluşmuş. Sürücü bilinmeyen bir işlem yürütmeye çalışmış.

Bu link üzerinden sürücüyü indirip kurabilir misiniz? Eğer çalışmazsa donanım kimliği ilettiğiniz taktirde sürücüyü bulabilirim.

Ek olarak Realtek SD kart okuyucu sürücünüzü de güncelleyelim.

Bunlar haricinde bir sorun göremedim.

Wi-Fi sürücüsünü güncelledim teşekkürler hocam.

Loglar: Loglar – Google Drive

SD kart okuyucusunu aygıt yöneticisinde bulamadım maalesef.
Ek olarak bunun üstüne MEMORY_MANAGEMENT mavi ekranı da yedim konuyu açtıktan sonra.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı