45 bin TL'ye RTX 4060 Ti ve R5 7500F sistem alınır mı?

1-2 haftaya bunu alıyorum ve bir sorum daha olacak 650W küç kaynağı yeterli olurmu?
Fazla fazla yeter, hatta düzgün bir 500W psu bile yeter bu sisteme.

1-2 haftaya bunu alıyorum ve bir sorum daha olacak 650W küç kaynağı yeterli olurmu?
Yanlız kasa olarak hem 360mm desteği olsun hemde argb olması olsun enermax sf70f bence daha iyi bir seçenek. Değerlendirebilirsiniz.

Fazla fazla yeter, hatta düzgün bir 500W psu bile yeter bu sisteme.
teşekkürler bakalım montajını nasıl yapıcağız :)

Peki önerebileceğin yine bu fiyat bandında olan akvaryum kasa var mıdır biraz zor gibi ama

Enermax'ı önerme tavsiyem kimseye. İçindeki psu onunda bomba sayılır. Aşırı hafif zaten.
8:31 e gelin ben laf anlatmaktan yoruldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkürler bakalım montajını nasıl yapıcağız :)

Peki önerebileceğin yine bu fiyat bandında olan akvaryum kasa var mıdır biraz zor gibi ama
Önerilen iki kasadan herhangi birini alabilirsiniz ikiside üzmez hangisi içinize siniyorsa onu alın.

Son düzenleme:

8:31'e gelin ben laf anlatmaktan yoruldum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerilen iki kasadan herhangi birini alabilirsiniz ikisi de üzmez hangisi içinize siniyorsa onu alın.

Hocam o anlattılan akım korumalarına bakalım OVP, UVP, OPP, SCP, SIP 5lisi. Bunlar bu markanın başka hangi güç kaynağında var? MAXPRO II. Bu güç kaynağına ne diyoruz? BOMBA. Demek ki o akım korumaları bir anlam ifade etmiyor. Zaten bu videoda da PC Hocası bir gram bilgi vermemiş ya güç kaynağı ile ilgili, sadece sitesinde yazanları söylemiş. Max Pro III güç kaynağını hem fiyatı uygun (geçen ay 1600 TLidi kodla filan), hem de Beta ithalatına bakıyor diye 3 adet alıp kullanmaya çalıştım. Üçünde de, harıl harıl coil whine vardı. PSU ağırlığı (Eski usûl test :)) o Frisby, GameXXX tarzı markaların ki kadardı. RX 7600 ile bile güven vermedi bırakın 7800XT'yi.

birşey soracağım ben 1920 1080 çözünürlükte kullanacağım önerdiğiniz bilgisayarı fakat fazla dar boğaz yapmazmı yada 7500f yerine işlemci icin 8500 tl lik bir bütçem var ne alırsam daha az dar boğaz yapar

birşey soracağım ben 1920 1080 çözünürlükte kullanacağım 4070 superli bilgisayarı fakat fazla dar boğaz yapmazmı yada 7500f yerine işlemci icin 8500 tl lik bir bütçem var ne alırsam daha az dar boğaz yapar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı