Hocam o anlattılan akım korumalarına bakalım OVP, UVP, OPP, SCP, SIP 5lisi. Bunlar bu markanın başka hangi güç kaynağında var? MAXPRO II. Bu güç kaynağına ne diyoruz? BOMBA. Demek ki o akım korumaları bir anlam ifade etmiyor. Zaten bu videoda da PC Hocası bir gram bilgi vermemiş ya güç kaynağı ile ilgili, sadece sitesinde yazanları söylemiş. Max Pro III güç kaynağını hem fiyatı uygun (geçen ay 1600 TLidi kodla filan), hem de Beta ithalatına bakıyor diye 3 adet alıp kullanmaya çalıştım. Üçünde de, harıl harıl coil whine vardı. PSU ağırlığı (Eski usûl test ) o Frisby, GameXXX tarzı markaların ki kadardı. RX 7600 ile bile güven vermedi bırakın 7800XT'yi.
birşey soracağım ben 1920 1080 çözünürlükte kullanacağım önerdiğiniz bilgisayarı fakat fazla dar boğaz yapmazmı yada 7500f yerine işlemci icin 8500 tl lik bir bütçem var ne alırsam daha az dar boğaz yapar
birşey soracağım ben 1920 1080 çözünürlükte kullanacağım 4070 superli bilgisayarı fakat fazla dar boğaz yapmazmı yada 7500f yerine işlemci icin 8500 tl lik bir bütçem var ne alırsam daha az dar boğaz yapar
En ucuz AMD Ryzen 7 7700X Sekiz Çekirdek 4.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700X Sekiz Çekirdek 4.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 9.947,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!