45 bin TL'ye RTX 4060 Ti ve R5 7500F sistem alınır mı?

2. eller 0'dan pahalı olmuş çok tuhaf.
Gerçekten şaşırmamak elde değil, özellikle anakart ve depolama birimleri sıfırlarından daha pahalı hale gelmiş.
Adamlar a520 anakartı 2.500 liradan satışa koyuyor, bide kutu fatura garanti tam sıfır gibi diyorlar :D
Tekrar söylüyorum bunları insan olan bu fiyatlardan satmaya utanır.

AMD 7500F.
G.Skill tridend Z5 2X16.
MSI Gaming X Slim16 GB 4060 Ti.
MSI 650M.
Samsung 990 2TB M.2 SSD.
Bu sistem daha 1 yıllık olmamış, 45k fiyat veriyor, sizce alınır mı?

Troll konu açmak istese bu kadarını yapamazdı arkadaş helal olsun vallahi iyi güldük sınav öncesi.

Sistem F/P sistemi değil. Buradaki arkadaşlar 28k filan demişte, birazcık abartmışlar.
Arkadaşın sistemde kullandığı bileşenler tepe modellerden.
4060 ti Gaming X 16 GB Slim sıfır olarak bazı 4070 lerden bile pahalı. Kısacası pahalı bir kart.
Samsung 990 PRO zaten PCiE 4.0 da Türkiye'de zirve model.
Anakart muhtemelen B650M Gaming Plus Wifi idir. O hazır sistemlerdeki b650mlerden değil.
GSkill Tridentlerde piyasdaki en stabil ve pahalı ramlerden.
Kasa'nın ve PSU'nun ve işlemci soğutucunun da pahalı zımbırtılar olduğunu varsayıyorum.

Bu fiyata daha iyi performans verecek bir sistem toplanır mı? Gözü kapalı evet. Sıfır olarak hemde.

Aynı kalitede olur mu? İmkansız.

Son düzenleme:
Sistem F/P sistemi değil. Buradaki arkadaşlar 28k filan demişte, birazcık abartmışlar.
Arkadaşın sistemde kullandığı bileşenler tepe modellerden.
4060 ti Gaming X 16 GB Slim sıfır olarak bazı 4070 lerden bile pahalı. Kısacası pahalı bir kart.
Samsung 990 PRO zaten PCiE 4.0 da Türkiye'de zirve model.
Anakart muhtemelen B650M Gaming Plus Wifi idir. O hazır sistemlerdeki b650mlerden değil.
GSkill Tridentlerde piyasdaki en stabil ve pahalı ramlerden.
Kasa'nın ve PSU'nun da pahalı zımbırtılar olduğunu varsayıyorum.

Bu fiyata daha iyi performans verecek bir sistem toplanır mı? Gözü kapalı evet. Sıfır olarak hemde.

Aynı kalitede olur mu? İmkansız.
Aynı kalitede daha iyisi çok rahat toplanır.

4-5 derece içinde kalkıp en üst segment seriyi almaz hocam kimse, hele hele 4060 Ti gibi bir kartta hiç almaz. 4060 Ti dediğiniz bazı oyunlarda zar zor 50-60 FPS veriyor. Ne Gaming X'sinden bahsediyorsunuz.

Olayı kaçırmayın hocam, üretildiğine göre alınıyor yani. 33K ya da 4060 laptop var. 70k ya da. Birini Lenovo üretiyor, birini Razer. Ya da 130 TL'ye de ARGB fan var 2000 TL'ye de. Kimse hava üflesin diye 2000 TL vermiyor diyorsanız Akakçe'den popüler olan fanlara bakın.

Tepe modellerle Akakçe'den bir deneyin hocam ne çıkacak merak ettim :)
Beni uğraştırmaya bayılıyorsunuz.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html 2X

Al aynı kalitede çok daha iyi bir ekran kartlı sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı