45 günde TYT biter mi?

Kagan61

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5800H RTX3060 8×2 DDR4 RAM 2K 165hz panel
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam, ben 11'e geçeceğim. Şu an şehir dışında olduğum için ders çalışamıyorum. Ankara'ya döndüğümde 45 gün kalacak. Benim planım ise TYT matematik ve fen derslerini bitirmek. Fen lisesindeyim, temelim sağlam. Sizce bu süre içerisinde günde ne kadar çalışırsam bu dersleri bitirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahat ol 12'ye geçmiyorsan acele etme okulun açılana kadar TYT'yi yayabilirsin. TYT biten bir şey değil sürekli çalışıp yeteneklerini geliştirmen gerekli. 11. sınıftayken 11 derslerini günü gününe çalış arada da TYT tekrar et. Ama çok istiyorsan 45 günde günde 5-6 saat çalışıp Türkçe, Matematik ve Fen konularını sözel olarak bitirebilirsin. Bana kalırsa zamanın bolken yavaş yavaş sindire sindire öğrenmek önemli. Kısa zamana sıkıştırmak mezunların ve 12'ye geçenlerin mecburiyeti.

Bitirsen bile sınava 2 sene gibi bir süre olduğundan ötürü çok da verimli olmaz. Yani 45 günde bitsin. Sonra ben bunu bir kenara bırakayım tarzında bir ilerleme olması biraz bana saçma geliyor. Unutacaksın çünkü. Tüm TYT'yi 1 seneye yayabilirsin. 11. sınıf derslerinden kalan vakitleri değerlendirebilirsin. Uzun vadede tekrarlar daha etkili olur diye düşünüyorum.
Ben kendimden biliyorum. TYT+AYT pandemi zamanında okulların kapatılmasıyla çalışmaya başladım 100k sıralama yaptım. Benim hedeflerimce bana yeterliydi.

Rahat ol 12'ye geçmiyorsan acele etme okulun açılana kadar TYT'yi yayabilirsin. TYT biten bir şey değil sürekli çalışıp yeteneklerini geliştirmen gerekli. 11. sınıftayken 11 derslerini günü gününe çalış arada da TYT tekrar et. Ama çok istiyorsan 45 günde günde 5-6 saat çalışıp Türkçe, matematik ve fen konularını sözel olarak bitirebilirsin. Bana kalırsa zamanın bolken yavaş yavaş sindire sindire öğrenmek önemli. Kısa zamana sıkıştırmak mezunların ve 12'ye geçenlerin mecburiyeti.

Hocam unutulur mu bu dersler peki. 11'de aralıklı tekrar yapabilirim. Temelimde iyi bu sene bursluluk sınavı için 9'a çalışmıştım.

Bitirsen bile sınava 2 sene gibi bir süre olduğundan ötürü çok da verimli olmaz. Yani 45 günde bitsin. Sonra ben bunu bir kenara bırakayım tarzında bir ilerleme olması biraz bana saçma geliyor. Unutacaksın çünkü. Tüm TYT'yi 1 seneye yayabilirsin. 11. sınıf derslerinden kalan vakitleri değerlendirebilirsin. Uzun vadede tekrarlar daha etkili olur diye düşünüyorum.
Ben kendimden biliyorum. TYT+AYT pandemi zamanında okulların kapatılmasıyla çalışmaya başladım 100k sıralama yaptım. Benim hedeflerimce bana yeterliydi.

Okul bu sene denemelere başlayacağı için öğrenmem gerekiyor zaten liseme sonuncu girdim millet inek şimdiden tyt bitirmiş ayt çözüyorlar, bende öğreneyim dedim.

Büyük ölçüde bitirirsiniz hocam.

Verimli olur mu peki, günde toplam 4-5 saat çalışabilirim.

Hocam unutulur mu bu dersler peki. 11'de aralıklı tekrar yapabilirim. Temelimde iyi bu sene bursluluk sınavı için 9'a çalışmıştım.

Okul bu sene denemelere başlayacağı için öğrenmem gerekiyor zaten liseme sonuncu girdim millet inek şimdiden tyt bitirmiş ayt çözüyorlar, bende öğreneyim dedim.

Verimli olur mu peki, günde toplam 4-5 saat çalışabilirim.
olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı