65 günde TYT biter mi?

Bence TYT matematiği bitirebilirsen bitir. Türkçe için de dil bilgisini halledip bir yandan günlük paragraf çözmeni öneririm. Fen için de önerim önce TYT biyolojiyi bitirmen olur çünkü TYT biyolojiyi fizik ve kimyaya göre daha hızlı biter tabii ama bunlar benim fikirlerim son karar senin.

Günde kaç ders çalışmak mantıklı?

Kesinlikle şu anlık çalışmamalı. Daha bismillah yeni başlamış, temel atma sürecinde. AYT başlarsa intihar olur şu an. 2-3 ay sonra matematik biterse AYT matematik çalışabilir mesela.
O zaman önerim tyt matematik ilk 12 konu ve sonrasında ayt matematiğe başlaması olur. Ayt matematiği ne kadar erken halletmek o kadar iyi olur böylece bol bol soru ve deneme çözer.

Ayrıca vaktim olur dersen tyt fizik kimya ve biyolojiden ayt için temel oluşturan konuları bitirip ayt fene de yavaş yavaş başlayabilirsin tabi bu noktada netlerini ve konu eksiklerini bilmediğim için tavsiyelerim çok uygun olmayabilir sen mutlaka hocalarına danış.

O zaman önerim TYT matematik ilk 12 konu ve sonrasında AYT matematiğe başlaması olur. AYT matematiği ne kadar erken halletmek o kadar iyi olur böylece bol bol soru ve deneme çözer.

Ayrıca vaktim olur dersen TYT fizik kimya ve biyolojiden AYT için temel oluşturan konuları bitirip AYT fene de yavaş yavaş başlayabilirsin tabii bu noktada netlerini ve konu eksiklerini bilmediğim için tavsiyelerim çok uygun olmayabilir sen mutlaka hocalarına danış.

Hocam evet AYT'ye erken başlamak önemli ama acele etmek çok yanlış. En azından yaz sonuna kadar kesinlikle TYT adam edilmeli. TYT'de ufak bir eksik bile AYT'den soğutur insanı.

Hocam evet AYT'ye erken başlamak önemli ama acele etmek çok yanlış. En azından yaz sonuna kadar kesinlikle TYT adam edilmeli. TYT'de ufak bir eksik bile AYT'den soğutur insanı.
Haklısınız hocam ben tytde belli bir seviyede olduğum için 11 konularına da bakmıştım yazın o yüzden böyle bir tavsiye verdim fakat arkadaşın tyt de matematik dışında da önemli eksikleri varsa en azından 2 ay tyt odaklı çalışması daha iyi olabilir.

Haklısınız hocam ben TYT'de belli bir seviyede olduğum için 11 konularına da bakmıştım yazın o yüzden böyle bir tavsiye verdim fakat arkadaşın TYT de matematik dışında da önemli eksikleri varsa en azından 2 ay TYT odaklı çalışması daha iyi olabilir.

Evet 11'de çalıştıysa kesinlikle 11 tekrar edilmeli zaten. Yorucu olur ama karşılığını çok iyi alır. Yeni yıla girmeden bile konuları bitirebilir.

12. sınıfa yeni geçtim matematikten aşağı yukarı temelim vardı ama gene de işlemlerde sorun yaşıyordum 10 günde temel atma matematik adlı bir kitap aldım bıyıklı matematik diye bir adamla YouTube'dan bitiriyorum. Bugün 7. günüydü 1 günlük ara vereceğim sanırım biraz daraldım. Bugünü saymazsak okulların açılmasına sanırım 65 gün kaldı bende TYT'yi bitirmem lazım diye düşünüyorum yaz tatilinde yani ne kadar sıkı çalışayım 65 günde TYT biter mi?

Konu olarak bitirmek istiyorsan evet biter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı