45+ nette Kara Harp Okulu gelir mi?

47 nete eşit ağırlık geliyor hocam dediğim gibi netlerin dağılımı çok önemli.
Eşit ağırlıktan girersem Ayt'de eşit ağırlık puanı hesaplanır diye biliyorum Ayt'de sayısaldan başka şansım yok benim. Msü'de zaten beni okuduğunu anlama bitirdi.

Türkçede batırmışsınız hocam 25 olsaydı en azından garanti hepsi gelirdi.
Sorma hocam kitap okuma alışkanlığı olmayınca böyle oluyor. Matematiğe süre kalmadı Türkçe yüzünden hem vaktimi hem netimi çaldı. Sözele kıyasla sayısalda daha iyiyim.

Eşit ağırlıktan girersem AYT'de eşit ağırlık puanı hesaplanır diye biliyorum AYT'de sayısaldan başka şansım yok benim. MSÜ'de zaten beni okuduğunu anlama bitirdi.

Sadece AYT mat çözerek eşit ağırlık biraz zor hocam feniniz iyi gibi duruyor. Siz bence sayisaldan devam edin jsgf deneyebilirsiniz isterseniz sayisaldan alımı vardı.

Sadece AYT mat çözerek eşit ağırlık biraz zor hocam feniniz iyi gibi duruyor. Siz bence sayisaldan devam edin jsgf deneyebilirsiniz isterseniz sayisaldan alımı vardı.
Bende onu diyorum işte eşit ağırlıktan girilmez girersem sayısaldan girerim ama işte mülakata da puanım yetmedi. Jsga biraz daha sivil üniversiteye benziyor. Jandarma, asker polis karşımı gibi, ben tam asker olmak istiyorum.

Bende onu diyorum işte eşit ağırlıktan girilmez girersem sayısaldan girerim ama işte mülakata da puanım yetmedi. Jsga biraz daha sivil üniversiteye benziyor. Jandarma, asker polis karşımı gibi, ben tam asker olmak istiyorum.

Tam benim kafa bende 294 puan eşit ağırlık KHO ve kamyo yazdım umarım gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı