45 puanla matematik geçilir mi?

Genelde artık okullarda kimseyi bırakmamaya çalışıyorlar. Müdür yardımcısıyla falan konuşabilirsin belki o bir şeyler yapar.

Yok hocam, kalıyorsun. Geçen sene gelen sistemle 45 ders sınırı 50 olarak değiştirildi, kalıyorsun.

Anladım hocam sözlü haricinde davranış notu falan eklenebılır mı ya da Şök'te notumu 50 yapabilirler mi?

7. sınıfta kalmıyorsun kanka istersen 3 al.

Burs için belge lazım o yüzden.

Genelde artık okullarda kimseyi bırakmamaya çalışıyorlar. Müdür yardımcısıyla falan konuşabilirsin belki o bir şeyler yapar.

Hocam ders ögretmeni ile mi yoksa müdür yardımcısı ile mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şekilde ortaokulda kalanı ne duydum ne gördüm sınavlara girmezsen sınıfı tekrarlıyorsun o kadar o da kalma olmuyor.

Hocam 7 sınıfta 1 dersten kalırsan öğretmen kurulu yani şökk'ün kararı ile sınıftan geçiyosun onlar geçirirse sadece belge alamazsın.

Hocam ders öğretmeni ile aranız iyiyse onunla konuşun da 2 dönem 45'te bırakan birisiyle konuşmak pek bir şey değiştirmez.

O yüzden direkt müdür yardımcısına gidin.

Müdür yardımcısına ne demeliyim direkt döylemek garip gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yönetmelikte yazanı aynen atıyorum:

(2) (Değişik:RG-14/10/2023-32339) Bir üst sınıfa devam etmek için öğrencinin iki dönem puanının aritmetik ortalaması Türkçe dersi için 70,00’dan, diğer dersler için 50,00’dan az olamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı